Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7hetes kislanyomat szoptatom...

7hetes kislanyomat szoptatom es megfaztam, faj a torkom, de nem merek citromot vagy gyombert enni, mit ajanlotok?

Figyelt kérdés
esetleg milyen gyogyszert vagy mas praktika?
2014. márc. 17. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is meg vagyok fázva, a gyerekorvos javaslatára mézes-citromos teát iszom, negrót szopogatok és tantum verde spray-vel fújogatom a torkom (azt mondta, azt szabad). Egy hete így vagyok, egyelőre semmi javulás, az arcom is fáj, náthás vagyok, arra infralámpát használok. Próbáld ki ezeket te is, hátha neked beválik. Jobbulást!
2014. márc. 17. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni a gyógyszertárban meghűlés tüneteit enyhítő teakeveréket (Naturland), nekem bevált.
2014. márc. 17. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia én is mézes citromos teát ittam, kicsit várj vele míg langyos, mert forrón megöli a citromban és mézben található hasznos anyagokat. Bő folyadék, de gondolom ha szoptatsz sokat iszol. :D Én nyersen is ettem mézet egy-egy kis kanállal napközben, só oldatott fújtam az orromba. Hagyma pucolás is szépen felszakítja a váladékot. És pihenj, amennyit tudsz, nekem a tejem se termelődött olyan sok, amíg beteg voltam. Mielőbbi jobbulást neked.
2014. márc. 17. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors valaszokat.mezet nem mertem enni,de mostmar fogom.
2014. márc. 17. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!