4hetes kislanyomat szoptatom es hasfajos, pedig nem eszem K betus eteleket, se csokit, nem iszom tejet, pedig nagyon csokifuggo vagyok. Turot, tejfolt, tejszint es xilitet szabad enni?
A tejszín eléggé zsíros... A xilit pedig az arra érzékenyeknél felfúvódást vált ki.
Egyébként egyéni érzékenység, van olyan baba, akinek az anyja bármit ehet, nem fáj a hasa - van akinek meg fényt is ehetne, akkor is görcsei lennének. Ez inkább veleszületett dolog. Tornáztasd, az többet segít.
Semmilyen tejterméket sem szabad enni. Én ebben az időszakban főtt krumplin és kenyér+felvágotton éltem (vaj nélkül persze). Se retek, se uborka, tényleg már mindenre mondták nekem a tiltást, de csak fájt a babám hasa.
Én hiába kísérleteztem, nem tudtam rájönni mitől fáj a hasa.
Szinte semmit sem ettem, kemény de ki lehet bírni. Aztán elmúlik, hidd el és utána olyan jó lesz megint bármit enni. Nekünk olyan 3,5 hónaposan szinte egyik napról a másikra elmúlt.
Tejserkentő teát iszol-e ? Sokaknál ez jelenti a problémát.Nálunk szerencsére hamar kiderült,hogy a teában lévő kömény és édeskömény bántja a hasát. Ahogy elhagytam, azóta semmi probléma.. Holnap lesz 3 hónapos. Tejterméket is ehetek: vaj,sajt, túró: egyik se okozott problémát. A tejről csak azért nem nyilatkozom,mert inni nem szoktam,csak felhasználva fogyasztani.
A hagyma se gond... a francia hagymaleves is OK volt nála....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!