21 hónapos kislányomat szoptatom. Körülbelül fél éve erős ízületi fájdalmaim vannak a derekamban és a térdemben. Létezik, hogy a szoptatás miatt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 08:42
1/10 anonim válasza:
On Lehet, mivel ha nem táplál közöl egészségesen, kiürül a szervezeted vitamin es ásványi anyag raktára, az pedig kihat mindenre.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Eszem rendesen, mindent és tejet is iszom minden nap. Ezért sem értem a dolgot.
2013. nov. 9. 08:59
3/10 anonim válasza:
attól h törölted a válaszom, még nem változik az a tény, h 21 hónapos gyereket nem kéne szoptatni
4/10 anonim válasza:
Miért ne kellene? 21 hónapos, nem 21 eves, könyörgöm. Harom eves korig semmi gond vele, ha mindketten igy látják jónak. Neked semmi közöd hozza. Ha kötözködni akarsz, elárulom, hogya z en lányom ég honap híján harom volt, amikor abbahagytuk.
Kerdezo, nekem anno a haziorvosom azt mondta, hogy továbbra is szedjen a kismama vitamint, mert eselyes, hogy annyira azert mégsem sikerül egészségesen táplálkozni, hogy mindenből elegendő jusson be.
5/10 A kérdező kommentje:
Senki válaszát nem töröltem!!! Fogalmam sincs, mi állt benne. Ha elhiszed nekem, ha nem.
2013. nov. 9. 09:28
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, köszönöm a válaszodat. Soha nem szedtem vitamint, mikor még csak vártam őt, akkor sem, lehet, hogy ez volt a baj. Így is nagyon nagy súllyal született. Hamarosan elválasztani tervezem, így akkor már nem is kezdek bele egy kúrába. Csak kíváncsi lettem volna, van-e a tünetek és a szoptatás között összefüggés.
2013. nov. 9. 09:31
7/10 anonim válasza:
A szoptatás azért lestrapálja a szervezetet. Nyilván több tápanyagot vesz ki, mert így gyakorlatilag 2 embert kell ellátnia egy testnek. Szóval előfordulhat. Meg az is, hogy az emelgetéstől van, vagy csak a korral jár.
Csináltass vérképet, abból sokminden kiderül.
8/10 anonim válasza:
Szintén 21 hónapos, szopis kislányom van. Az én derekam akkor szokott fájni, mikor sokat cipelem. Hetente kétszer mi megyünk a nagyobbért az iskolába, és a buszmegállóhoz egy hosszú, meredek lépcsősor vezet, amin lehetetlen felvinni a babakocsit, tehát a buszig és a busztól az iskoláig is jóformán cipelem. Én inkább ennek tudom be a fájdalmakat, illetve a sajnos még mindig meglévő súlyfeleslegemnek.
9/10 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm a választ. És az utolsó előttinek is természetesen.
2013. nov. 9. 14:48
10/10 anonim válasza:
Valamilyen multivitamint próbálj, nekem ezt a védőnőm tanácsolta. Nem emlékszem, mint mondott, hogy kalcium vagy magnéziumhiány okozza, de rövid időn belül javult a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!