Lassan 7 hónapos kislányomat szoptatom. Ehetek már frankfurti levest?
A káposzta nem fog hasfájást okozni a picinek? 3 hónapos korig volt hasfájós, de még nem merek nagyon enni puffasztó zöldségeket. Nem tudom, hogy okozhat-e még problémát.
várom a válaszokat
köszönöm
azért még a gyereknek ne adjál káposztát a lassan az minimum 5 hónap.
én úgy mint egy baba hozzátáplálását próbálnám meg, egyél elöször pár kanál káposztásat szoptatás után közvetlen, majd legközelebb megint picit, és ha nincs baj akkor mindig többet.
Azért nincs annyira túlaggódva, mert direkte senki se akar gondot a babájának - és ha egyébként van már bármilyen kockázat, akkor nyilván még óvatosabb az ember...
De, az már igaz, hogy senki a földön meg nem tudja mondani, hogy xy babájának vajon okoz-e majd gondot valamilyen étel. Innentől pedig én is mindig csodálkozom egy kicsit, amikor ilyen kérdés jön fel, mert a válasz mindig ugyanaz: próbáld ki és meglátod. Perze először csak keveset, mert az talán nem bántja annyira, mintha rögtön belaknál belőle.
De ennél okosabbat senki se tud szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!