Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lassan 7 hónapos kislányomat...

Lassan 7 hónapos kislányomat szoptatom. Ehetek már frankfurti levest?

Figyelt kérdés

A káposzta nem fog hasfájást okozni a picinek? 3 hónapos korig volt hasfájós, de még nem merek nagyon enni puffasztó zöldségeket. Nem tudom, hogy okozhat-e még problémát.

várom a válaszokat

köszönöm

2011. dec. 21. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Lassan már neki is adhatnád! Miért ne ehetnél,nem lesz tőle már semmi baja.
2011. dec. 21. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak az elso par honapban kell odafigyelni.
2011. dec. 21. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:

azért még a gyereknek ne adjál káposztát a lassan az minimum 5 hónap.

én úgy mint egy baba hozzátáplálását próbálnám meg, egyél elöször pár kanál káposztásat szoptatás után közvetlen, majd legközelebb megint picit, és ha nincs baj akkor mindig többet.

2011. dec. 21. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a "mit ehettek" kérdés kicsit túl van aggódva. Mind a terhesség, mind a szoptatás alatt. Én mindent ettem terhesen, és lám, nem lett hasfájós egyik gyerekem se. Sőt, szoptatás alatt is mindent eszek. Most is.
2011. dec. 21. 22:51
 5/5 xStefix ***** válasza:

Azért nincs annyira túlaggódva, mert direkte senki se akar gondot a babájának - és ha egyébként van már bármilyen kockázat, akkor nyilván még óvatosabb az ember...

De, az már igaz, hogy senki a földön meg nem tudja mondani, hogy xy babájának vajon okoz-e majd gondot valamilyen étel. Innentől pedig én is mindig csodálkozom egy kicsit, amikor ilyen kérdés jön fel, mert a válasz mindig ugyanaz: próbáld ki és meglátod. Perze először csak keveset, mert az talán nem bántja annyira, mintha rögtön belaknál belőle.

De ennél okosabbat senki se tud szerintem.

2011. dec. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!