Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megfáztam és szoptatok mit...

Megfáztam és szoptatok mit csináljak? Lehet baja a picimnek 6 napos!?

Figyelt kérdés
Már tegnap éreztem hogy szottyos vagyok, iszom a kamilla teát de mára már egy picit a torkom is kapar! Szájmaszkba nyúlok a babához,de nagyon félek hogy a tejjel átadok neki valamit mit csináljak????
2013. szept. 19. 07:47
 1/4 anonim ***** válasza:
A tejjel csak az ellenanyagot adod át, nyugodtan szoptass, nemhogy rosszat teszel, hanem csak jót! A szájmaszk ngyon jó + gyakori kézmosás. Ha fáj a torkod, nyugodtan szopogass TantumVerde tablettát vagy vegyél be egy Panadolt! Inhalálhatsz is kamillateával. Inni viszont nem biztos, hogy jó, mert szárít! Jobbulást és ne aggódj, nem ártasz a babának!
2013. szept. 19. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:

simán szoptatahatsz tegyél szájmaszkot a szádra

anyosom mondta nehogy szoptassak lázasan mert az ö korába nem lehetett de simán lehet!! 39 fokos lázzal is ment csak sok sok folyadék

neked meg jobbulást!!!

2013. szept. 19. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Homeogene 9-et szedtem terhesség alatt és szoptatás idején megfájásra. Kezdeti nyavalyát 1-2 nap alatt kikúrál. És nem szoptattam szájmaszkban, de nem köhögtem a babára. Én picit ezt már túlzásnak érzem, de ha te ettől jobban biztonságban érzed a babádat, használd nyugodtan.
2013. szept. 19. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
A tejjel csak a szervezeted által termelt ellenanyagot adod át. Én is szoptattam náthásan, sőt lázasan is, pont az előbbiek miatt javasolta a doktornéni. Arra figyeltem, hogy nem vettem be gyógyszert, lázat külsőleg borogatással csillapítottam. A szájmaszk jó, moss gyakran kezet, és bár hideg van, de sokszor, rövid időre szellőztess, hogy ne legyenek kórokozók a levegőben. Meghűlésre jó a mézes citromos hársfatea, de kérdezd meg patikában, hogy ihetod-e úgy, hogy szoptatsz. szerintem nem árt a babának, de egy kérdést megér.
2013. szept. 19. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!