Hogyan törődjek bele?
Figyelt kérdés
Volt màr valakinek laktózérzékeny babàja? 8 hónapos lesz a picurim. Sokat görcsöl. Napközben nem is annyira, de éjjel van, hogy órànként felsírt. Mindig azt hittem, csak rossz alvó, de egyre több jel mutatja, hogy màs a baj. Tegnap azt mondta a doki, hogy valószínű laktózintolerancia. Ha bebizonyosodik, el kell apaszta om a tejem, amiért 5 hónapig küzdöttem szó szerint. Imàd cicizni! Teljesen romjaimban vagyok.2014. márc. 18. 03:17
11/13 anonim válasza:
Könnyű mondani, de tudom, hogy megtenni nem könnyű, DE NE IDEGESKEDJ! Azt tedd ami jó a babádnak, látni fog ha valami nem jó, bizz az anyai ösztöneidben! A kiegészítésre pedig tekints úgy mint ha hozzátáplálás része lenne, vagy hogy ennyit megér a pihentető éjszaka, amikor is még több tejed termelődik mert nem aggódsz ha nem alszol és pihensz utána pedig egyből szebbnek látod a jövőt. :D
12/13 xStefix válasza:
Akkor nem lehet, hogy a sima tápszer volt a ludas??
Jó lett volna, ha ezt is leírod ill. számításba veszed... mert elég gyakran okoz panaszokat.
Most ugyan még nincs biztos infó, de csodálkoztam volna és csodálkoznék is, ha az anyatej lett volna a hibás... csak erre könnyebb ráfogni sajnos. :(
13/13 A kérdező kommentje:
A mai nap tökéletes volt! Sírás, görcsölés nélkül! :))))) A tápszer volt a ludas.....pedig azt hittem, hogy a HA (hypoallergén) jó. Tévedtem!
2014. márc. 19. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!