Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet még valamit tenni vagy...

Lehet még valamit tenni vagy törődjek bele?

Figyelt kérdés

2 hete voltam orvosnál,ahol egy 8 mm-es petezsákot láttak!

Ma ismét voltam,a petezsákban egy 6 mm-es embrió van,szívhang nélkül,tehát életjelenséget nem mutat..

6 hetes terhességnek írták,menses szerint 8 hetes vagyok,de biztos,hogy nem középidőben fogant,a teszt is csak a nemvárt után 2 nappal mutatta ki halványan!

Vérzés,barnázás,görcs nem volt!

Pénteken missed ab-ra írtak,törődjek bele?

2013. nov. 13. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy másik uh-ra is csütörtökön.
2013. nov. 13. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
én tuti elmennék sos máshová is uh-ra és kérnék még egy hét haladékot.
2013. nov. 13. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem törődnék bele...kérj egy hét haladékot, és másik uh-s orvossal nézesd meg! Szurkolok!!
2013. nov. 13. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
6 hetesen nekem sem volt szívhang !!! Kérj egy hetet mint előttem is írták és menj el mindenképp máshova a hét végén vagy jhét elején ! Ha akkor sem lesz szívhang, akkor sajnos igazuk van, de addig ne add fel !
2013. nov. 13. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Mielőtt megcsinálják a műtétet, még csinálnak egy biztonsági uh-t, de akár magánba is elmehetsz holnap.

Ha péntekig nem nő a baba (naponta 1 mm-t kellene nőnie), akkor sajnos tényleg nincs remény.

Általában már a szívcső pulzálása látszik, egy 6 mm-es embrió pedig konkrét méretekkel rendelkezik.

Azért szurkolok neked!

2013. nov. 13. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia, mindenképpen csináltass egy másik uh-ot is, akár egy másik orvosnál!
2013. nov. 13. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, de nekem adtak még ilyenkor egy hetet. Egy hét múlva visszamentem és volt szívhang, de hüvelyi ultrahangon látta csak. Most 24 hetes vagyok és minden rendben.

Szerintem ragaszkodj még egy jövő heti ultrahangra és mindenképp hüvelyit csináljon a doki, ha eddig nem az volt.

2013. nov. 13. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj el másik Uhra mindenképp!!!
2013. nov. 13. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!