Mit tudok tenni? Volt valakinek hasonló?
Én is hason alvó vagyok. Sajnos nem tudsz mit csinálni. Meg kell szokni valahogy ezt az oldalfekvést. Vagy próbáld ki a szopipárnát, hátha úgy kényelmesebb. Én is vettem, mert mindenki dicsérte, de sajnos nekem nem jött be. Még kényelmetlenebbnek érzem, mint anélkül.
Nagyon nehezen tudtam megszokni az oldalfekvést, de aztán elviseltem. Most viszont 34 hetesen egyre kényelmetlenebb.Órákat hánykolódom a ágyon. Sehogy sem jó.
Nekem ezt nem terhesen is csinálta (forgófájás, lábzsibbadás) - gerincproblémára utal (elnyomódik egy ideg) az alsó háti szakaszon, ami lentre sugárzik ki.
Elmehetsz az ortopédiára (háziorvosi beutalóval), de nem biztos, hogy röntgen nélkül tudnak rá mit mondani - bár megnézhetik, nincs-e lúdtalpad vagy gerincferdülésed. Nekem sokat segített a manuálterápia (olyan, mint a csontkovács, csak gyengédebben mozgatják vissza, ami elmászott) - azt mondták, azt terhesen is lehet.
Addig meg próbálj meg valahogy óvatosan derekat nyújtani napközben, amennyire megy... (nyújtózás, térdfelhúzás oldalra). Ha sokat ülsz, jó lehet valami gyógypárna, ami instabillá teszi a széket.
Aztán próbálhatsz félig hason aludni, ha nagypárnákat raksz körbe, hogy lyuk legyen a hasadnál ill. ha oldalt fekszel, próbáld ki, hogy a hasad alá és a két térded közé raksz párnát.
Ugyanez a bajom nekem is és még ugyanazon a héten is vagyunk :-) 23+6
Ha megtalálom a kényelmes pózt akkor jól alszom, nekem a szopi párnával jobb.
Én orvosnál is voltam vele mert már jövés- menés közben is fáj
véletlen elküldtem...
szóval azt mndták szokjak hozzá; semmi bajt nem találak,
változik a test és normális a dolog, csak ugye fáj, kellemetlen...
Még annyi hogy az orvos azt mondta mellőzzem a háton fekvést mert úgy a baba pluszban nyomhat még valami ideget.
Kitartást nekünk! :-)
A gerincet ilyen esetben ultrahanggal is tudják vizsgálni.
Nekem egy veleszületett gerincproblémát néztek meg, hogy gondot fog-e okozni a terhességnél, röntgen hiányában ultrahanggal.
én is mindig hason aludtam 4 napja nem megy, 4 napja 3 óránál többet nem alszok az éjszaka... majdcsak jobb lesz
:( 21. hétnél tartok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!