Valakinek hasonló probléma? 35 hetesen?
Tegnap vettem észre hogy vízszerű áttetsző valami folyik a lábaimon nem sok de azért látható.A védőnő azt mondta ha nem jelentkeznek fájások és ma jelentkezne akkor nézessem meg minden okés-e.
Ma is jelentkezett szabályosan folyt a víz a lábaimon.
Teljesen megvoltam győződve hogy magzatvíz szivárog.Elmentem dokihoz és megállípította hogy nem az folyik valami pipettás cuccal nem tudom mivel.PH:5.5 ennyit mondott és egyúttal csinált egy hüvely tenyéstést is így utoljára.(hozzáteszem sose fájt még ennyire mint most ez nem szokott fájni.)A lényeg,hogy azt mondta ez nem vizes folyás nem is magzatvíz hanem vizelet.A baba koponyája annyira lennt van és annyira nyomja a húgyhólyagot meg már mindent hogy sokszor elönt a vizelet tudtom nélkül.
De egyébként pár napja székletem is van napi 2 szer is akár ami fura mert iszonyat székrekedésekkel küzdöttem.
Szültem már 2 gyereket de ilyen problémám még nem volt.
Baj az ha már most ennyire lennt van a bébi koponyája?
Egyébként méhszáj érték 3100 szóval ez meg jó.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!