Volt valakinek ilyen vagy hasonló? Mit lehet tenni? (Sav probléma)
engem is érdekelnének a válaszok, mert én is így vagyok, csak én napközbe is szenvedek. :( Ég a nyelőcsövem és éjjel én is felébredek a gyomorégésre és hogy feljön a savam.
És még csak 21 hetes vagyok.
Sajnos engem is végigkisért a 9 hónap alatt.
Állandóan savas voltam.De rájöttem,hogy könnyebb
megelőzni a bajt,mint kezelni.Vagyis kerüld azokat
az ételeket amik savat csinálnak.
PL:kávé,cola,szénsavas üdítők,gyümölcslevek,tea,túl fűszeres,túl paprikás ételek,
paprika,paradicsom,hagyma stb..
Lehetne még sorolni,mert elég sok van,de te tudod kitapasztalni,hogy mi okoz neked savat!
Sok sikert!Könnyű szülést!
Még csak 18 hetes vagyok, de majdnem az elejétől küzködtem a savval. Számomra ismeretlen volt, mert az előző terhességemnél semmi ilyet nem tapasztaltam.
Mondtam a védőnőnek, közölte igyak tejet hát sz.rt se ért. Mondtam a problémát a dokimnak a Gaviscont javasolta. Terhesek is szedhetik, van folyadék és tabletta formájában is. Gondoltam egy próbát megér. 2 nap után nem volt annyi savam. Vacsi után kell belőle meginni egy kicsit. Az íze egyébként borzalmas, de nálam a hatása jó volt, így azt az egy kortyot lenyelem a hatás érdekében:)
Kitartást! Már nincs sok hátra!
szia, én rendes gyógyszert szedtem végig a savam miatt, nemcsak rennie-t (gyomorfekélyen van) és a gyógyszer mellett is rengeteg savam volt, mintha be se vettem volna.
Pont ahogy írod éjszakánként arra ébredtem, hogy mindjárt megfulladok a saját savamtól, utána meg az a maró érzés a nyelőcsőben:(
Szerintem ezen nem segít semmi, de szerencsére már nem túl sok van hátra!
Salvus víz!
Terhesség előtt nem is tudtam, mi az a sav.
Teljesen mindegy volt, hogy mit eszek, mindentől savam volt egész nap! A Salvus víz érezhető eredményt hozott! Nem múlt el teljesen, de sokkal viselhetőbbek voltak így a napok!
4 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!