Volt valakinek ilyen vagy hasonló? Mit lehet tenni? (Sav probléma)
Figyelt kérdés
Előre is elnézést próbálom leírni nem túl csúnyán de nem tudom túl szépen remélem nem leszek túl gusztustalan! Szóval kb két hete nem minden nap de elég gyakran ha alszom vissza jön a sav/ennivaló és arra kelek hogy nem kapok levegőt igazából fuldoklom tőle ! Utána pedig letapad a nyelőcsövemen és hiába eszek rá olyan fura érzés! De mindig csak mikor alszom legyen éjjel vagy akar délután egy fél órás alvás közben is! Amúgy napközben nincs is savam! Már próbálomtam több párnával szinte ülve aludni akkor is ez van! Volt valaki így? Lehet valamit csinálni? 37hetes kismama2013. febr. 1. 14:11
11/12 anonim válasza:
Utolsóhoz annyit fűznék hozzá, hogy nekem kifejezetten mondta a doki, hogy citromosat ne, mert az fokozza a savat! Lehet, hogy nálad bevált, de én azt tapasztaltam, hogy tényleg fokozza a savat (mivel savas).
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-) Kipróbáltam a citromos vízet tökéletesen bevált!!! Mondjuk mint írtam hogy nekem is azt mondta a védőnő hogy savra savasat kell enni pl narancsot! De az már kevés volt! De a citromos víz 10perc alatt elmulasztotta:-)
2013. febr. 2. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!