ELFELEJTETTEM a lángos tésztájába sót tenni. Már itt kel mellettem. Vége mindennek. Tudom utólag pótolni, esetlen kelesztés után hozzágyúrni, vagy törődjek bele, hogy sótlan lesz?
Figyelt kérdés
:(2012. okt. 26. 17:09
1/7 anonim válasza:
Én alapból nem is szoktam sót beletenni. Majd megsózod ha kisütötted. Kelesztés után nem igazán jó ötlet a lángos tésztát gyúrni, mert nagyon tömény lesz.
Az a kis sóhiány fel sem fog tűnni:)
2/7 A kérdező kommentje:
Ezesetben nyugodt vagyok.Köszönöm.:)Életem harmadik lángos-próbálkozása.Az első kettő katasztrófa volt.Alig lehetett elharapni.Most a mamám receptje szerint csináltam, minden sikerült, életemben először az éleszesztőfuttatás is, és mikor eszembe jutott, hogy nem tettem bele sót, azt hittem vége mindennek.:)Remélem, ha kisütöm, akkor is örülni fogok a végeredménynek!:D
2012. okt. 26. 17:33
3/7 anonim válasza:
Én is csak utólag sózom, ha már ki van sülve. Nem lesz tőle semmi baja :)
4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon köszönöm!:)
2012. okt. 26. 17:54
5/7 anonim válasza:
Mi is utólag sózzuk a lángost. :)
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom,én is utólag szoktam a lángos sózni. Jó étvágyat hozzá :)
7/7 anonim válasza:
Én egyszer túlsóztam a kakaós csigát, na az volt a ciki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!