Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Felétek milyen lángos speciali...

Felétek milyen lángos specialitásokat lehet kapni?

Figyelt kérdés
Nálunk van olyan lángosos, ahol van pl töltött lángos azt még nem kóstoltam, van zöldséges meg virslis, meg grillhúsos stb.
2012. júl. 2. 08:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én Csehországban élek és itt csak szörnyű lángost lehet kapni :(

Az összes bódés helyen (kívéve, persze, ha nem magyar honfitás a lángosos) mirelit lángost kevés olajban felmelegítenek és/vagy odaégetnek. Reszelt Ementálival megszórják és rányomnak vagy fél tubus ketchupot :(

Ha megkérdezem, hogy van e tejföl, akkor meg körberöhögnek, hogy lángosra tejföl :)))

2012. júl. 2. 09:38
 2/13 Salx Narval ***** válasza:
100%
Lassan a lángossütők is megkergülnek, nálunk is próbálkoznak mindennel. Láttam, édeset, gyümölcsöset, kakaósat, hogy csak a legvadabbakat említsem.:D Nem mondom, hogy ezek rosszak, de nekem a lángosra nem kell más, mint fokhagymaszósz, só, tejföl, esetleg sajt.
2012. júl. 2. 09:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Én szeretem a különlegességeket de csak egy bizonyos határig. Legtöbbször füstölt sajtosat veszek, vagy virsliset. A tejfölöset annyira nem bírom, persze van, hogy azt kívánom meg.
2012. júl. 2. 09:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A németek porcukorral, meg Apfelmuss-szal eszik... múltkor megkínáltak, és hát sajnos első reakcióm fújolgás volt, meg leoltás...

mondtam nekik: A lángos fokhagymásan-tejfölösen-sajtosan a király...

2012. júl. 2. 10:36
 5/13 anonim válasza:
Nálunk van pacalos, pizzakrémes, káposztás lángos is. :D
2012. júl. 2. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagymamám csinált mindig töltött lángost, káposztával, túróval, de volt édes is.. De én a sima sajtos tejfölös fokhagymásra esküszöm. :D

Ja és láttam már májkrémeset is, borzalmas belegondolni is :D

2012. júl. 2. 13:45
 7/13 anonim válasza:

Felénk több érdekesség is van,de a legtutibb,és naaagyon finom,az a " Sonka-Bacon-Sajt-Csípős".

Normál méretű lángos "kb 30-35 cm átmérő" megtöltve bőven,összehajtva,és úgy megsütve....kevés sót és fokhagymát a végén rászórni és lehet tápolni. _))

2012. júl. 2. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Én otthon szoktam lángost sütni. Megkenjük tejföllel, megszórjuk sajttal, és sütök rá bacon szalonna kockát, néha hagymát is. Nagyon finom.
2012. júl. 2. 16:12
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Akkor úgylátom a mi zöldséges "vega" lángosunk nem is nagy szám a többihez képest.:D

A sok választól meg is kívántam, lehet elszaladok venni egyet:D

2012. júl. 2. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is a fokhagymás, tejfölös, sajtos lángost pártolom! :)

Egyszer majd ki akarom próbálni sárgabarack lekvárral meg porcukorral. :) Lényegében fánk tészta.

Nálunk a zöldséges lángost, Olasz lángosnak hívják. Ugyan úgy van rajta, fokhagyma, tejföl meg sajt is és a zöldségek. Paradicsom, paprika, uborka, lilahagyma vagy vöröshagyma. Mi is szoktunk itthon ilyen zöldséges lángost is csinálni. :) Nagyon finom! :)

2012. júl. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!