Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig nem "ciki" szoptatni?

Meddig nem "ciki" szoptatni?

Figyelt kérdés
A válasz persze ennyi: szoptatni nem ciki. Valahogy mégis azt érzem, ez nem ilyen egyszerű. Ti meddig vállaltátok nyíltan, mindenki előtt, hogy szoptattok még, akár napi többször is?
2009. dec. 5. 00:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
20 hónapos a fiam. Ha valami miatt kell, simán megszoptatom bárhol. Persze nem keresem a feltűnést, tehát inkább csendesebb helyet keresek, elhúzódunk valahová. De azt egyáltalán nem titkolom senki előtt, hogy még szoptatom. Miért is kellene? Az egyik legősibb, legtermészetesebb dolog a világon.
2009. dec. 5. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
A nagy fiam 4 éves koráig szopizot, erről csak az tudott, aki megkérdezte, meddig szopott, mire én azt mondtam, még mindig szopik (napi egyszer otthon), a kisebbik 2 éves volt.
2009. dec. 8. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:

1éves a kisfiam, a napokban megszólt egy távoli rokon, h soha sem fog leszokni. Anyósóm sztem alig várja h abbahagyjuk azt hiszi h akkor viheti ahová csak ö akarja.

Én úgy érzem egy akkora gyereket aki már sokmindent ehet, ciki szoptatni nyilvánosan. De egy ici-pici babát bárhol meg kell etetni! Nekem könnyü dolgom van-volt a kisfiamat szinte csak otthon a kis szobácskánkban tudom etetni. Mások elött soha sem evett, apa persze kivétel:)

2009. dec. 10. 21:44
 14/14 anonim válasza:
100%
Szerintem minden attól függ Te mit gondolsz erről. Én 13 hónapja szoptatom a lányom, napjában kb 4szer, és még eszembe se jutott, hogy el kéne választanom. Ennél nagyobb "ajándékot" nem adhatunk a gyermekeinknek mint az anyatej és a legfőbb érvem, hogy ilyenkor imádom a legjobban, hiszen hozzámbújik, tudom babusgatni, simogatni és ilyenkor erre a mostmár csak pár percre csak az enyém:-)Lassan már szeretnénk kistestvért neki, de a védőnőm és a nőgyógyászom is azt mondta, hogy még várandósan is lehet szoptatni, úgyhogy ez se lehet akadály. Lehet hogy majd gömbölyödő hassal nem lesz olyan jó érzés, de az is előfordulhat hogy a hormonok miatt maga a lányom fogja majd leválasztani magát. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy amíg mindkettőtöknek jó érzés és fontos a szopizás addig hagyd, ha terhesnek érzed akkor szíved joga megvonni tőle.
2009. dec. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!