Nem fog csökkenni a tejem, ha már egy szoptatást kiváltok?
Kevesebb lesz a tejed, annyi fog teelődji, amennyi kell. Lehet estére folyni fog a melledből, mert délután nem szopizott, de egy hét után beáll, hogy délben , majd csak este szopizik.
Nekem már csak reggel este szopik, meg napközben 4x, de akkor csak iszik egy kicsit.
De, csökkenni fog pont annyit, amennyit kell. Az én kisfiam kb. 7 hónapos korára hagyta el a délelőtti szopit, helyette jött a gyümölcs. A tejem szinte azonnal idomult az új igényhez. Azóta még két másik étkezést (az ebédet és a délutáni szopit) is kiváltottunk, jelentősen kevesebb a tejem, de annyi mindig van, hogy a közel 10 hónapos kisfiam elégedetten fordul el a cicitől egy-egy szopi után.
Én hiszek az éjjeli szopikban, éjjel jól termelődik a tej. Ezért 1 éves koráig biztosan nem fogom leszoktatni az éjjeli szopikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!