Aki saját maga miatt hagyta abba a szoptatást az mikor tette és miért?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom a kérdést,csak kíváncsi vagyok.1 éves a kislányom szeretném még szoptatni,de csúnya ekcémám van és úgy néz ki, hogy csak szoptatás alatt ellenjavallott kenőcs használna,már sok mindent próbáltam,de borzalmasan fáj a kezem.2013. dec. 8. 17:07
1/5 anonim válasza:
Az első gyereket 13 hónaposan, a másodikat 18 hónaposan választottam el. Már nem kötődtek annyira a cicihez, ennek ellenére még tudták volna folytatni, de én nem. Elég volt, ennyi az egész, nem volt különösebb indokom rá. Egyébként sem szerettem volna másfél évnél tovább szoptatni, hogy ne a dackorszakban kelljen még ezzel is kínlódni.
Nem volt drasztikus, a nagyobbik nem sírt utána egyáltalán, szerintem fel sem tűnt neki, a kicsi még pár reggel hiányolta - a reggeli maradt meg a legtovább -, de könnyen el lehetett terelni a figyelmét normális reggelivel, és kb. 3 nap után már eszébe sem jutott.
2/5 anonim válasza:
Már pont itt az ideje, hogy abbahagyd, neki nincs már rá szüksége. Én 8 hónaposan abba akartam hagyni, minden extra ok nélkül, de utána már nem kell a gyereknek, de végül a fiam 7,5 hónaposan abbahagyta magátül szerencsére.
3/5 xStefix válasza:
Ilyen témánál én mindig megkérdezem, hogy biztosan tudod, hogy az adott gyógyszer mellett nem lehet szoptatni? Szaktanácsadói konzultációra gondolok.
4/5 anonim válasza:
Én a migréneim miatt hagytam abba a szoptatást, hogy be tudjam venni az erős gyógyszereket.
5/5 anonim válasza:
Én a fiam 1,5 éves korában éreztem úgy, hogy részemről ennyi, befejeztem. Nem tudom miért, de nem tudtam tovább szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!