Ugye ez nem befolyasolja a szoptatast?
Nem egészen világos, hogy már korábban megjött, és utóbb voltatok együtt, vagy az együttlét óta vérzel és azt gondolod, hogy ez lehet a menzeszed... vagy csak én nem értem. :)
Ha szülésnél szakadtál, akkor egy ideig még érdemes vigyázni, mert sérülhetsz. Ha a vérzés nem múlik, erősebb lesz vagy rosszul vagy, akkor szerintem keresd fel az orvosod, hogy mi okozhatja ezt. Ha csak kisebb hámsérülés, akkor hamar el fog múlni, de talán érdemes lehet egy ideig pl. síkosítót használni.
A menzesz legtöbbször nem befolyásolja a tejtermelést, de időnként megesik, hogy mégis lecsökken a tej vagy a babának ilyenkor nem annyira tetszik az íze. Ritkán az is előfordul, hogy az anyukának elapad a teje, bármit is tesz. - De ebből te ne készülj semmire, ne aggódj előre. Amit tehetsz, az továbbra is az igény szerinti szoptatás és a folyadékbevitel növelése, ha szükségét látod.
Koszonom a valaszokat!
Vasarnap probaltunk nemi eletet elni, azert irom h csak probaltunk, mert nem hatolt be teljesen mivel nekem fajt. Kozben ereztem mintha csipne belul. Abba is hagytuk. Majd du. barnazni, hetfotol meg verezni kezdtem.. De mar nagyon. Ez tuti h a menzeszem, mert nagyon sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!