Van itt olyan anyuka, aki havonta menstruált a szoptatás alatt? A menstruáció tényleg befolyásolja a szoptatást?
Nekem is 4 hónapos volt a kisfiam, amikor először megjött. Aztán havi rendszerességgel, óramű pontossággal. 16 hónapos koráig szoptattam. Nekem nem volt kevesebb a tejem mensi alatt sem, nem vettem észre semmi változást.
Reméljük te is tudod sokáig szoptatni a babádat :-)
Szülés után 6. héten jött meg, valamennyire, és most van 2x, de inkább csak barnás nyák:(
Nekem a védőnőm mondta, h mikor megvan akkor a tej megváltozik, és van, hogy a baba nem mindig fogadja el emiatt a cicit. (nem híztunk rendesen, s rögtön azt kérdezték, nem-e megvan, mert akkor lehet azért nem eszik annyit a pici)
Mindkét fiam születése után a 6-8. héten jött meg (sajnos) és teljesen szabályosan beállt a ciklusom. A nagyot 11 hós koráig szoptattam gond nélkül, a kicsi 7 hós múlt és még szopizik.
Én nem vettem észre semmit rajtuk, hogy nem ízlene nekik olyankor, v. kevés lenne vagy vmi.
Engem jobban zavar, mint őket :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!