Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi ideig szoptattál?...

Mennyi ideig szoptattál? Hogyan és mikor lett vége? Te választottad el a babát, vagy a baba saját magát?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az elsőt 2 hónapig, a másodikat 4 hónapig csak anyatejjel etettem, igény szerint, amikor kérték. Mikor már folyamatosan éhesek voltak, akkor feltételeztem, hogy a tejem már semmire sem elég, tápszerrel pótoltam, a tej meg ezután gyorsan elapadt. talán rosszul csináltam valamit, talán nem, nem tudom, de sokat törtem már rajta a fejem. Szerettem volna még szoptatni mindkét gyerkőcömet:(
2013. nov. 11. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:

11 hónapig szopott a fiam, a végén már csak reggel.

Aztán már csak játszadozott a cicivel, spriccelt belőle, de nem ivott. Én még adtam volna neki pár hónapig, de nem bántam, hogy abbahagyta, magától.

2013. nov. 11. 14:36
 3/11 A kérdező kommentje:
így is sokat tettél az egészségükért. :)
2013. nov. 11. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Biztos le leszek pontozva a módszer miatt.

A lányom 19 hónapos koráig szopizott,én választottam el,mert már megterhelő volt az éjszaai ébredés.Vettem körömrágás elleni ecsetelőt,bekentem vele a cicim,így nem is kellett neki tovább,mert rosszízű volt.A fiam 17 hónapos lassan őt is le kellenne szoktatni,bár ő keményebb dió lesz,mert nagyon függő :D

2013. nov. 11. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:
3 hétig, azt is pótlással. A fiam nem nagyon szeretett szopni, kevés tejem is volt nagyon, aztán el is apadt. Nem nagyon rázott meg a dolog, engem csak az érdekelt, hogy a fiam ne éhezzen.
2013. nov. 11. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
17 hónapig szoptattam,és ő hagyta el saját magától szépen,fokozatosan,és egyszer csak már nem igényelte,nem kérte,én meg nem erőltettem...de nekem is ,és neki is pont így volt jó.
2013. nov. 11. 14:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Dehogy pontozlak le! Az én kislányom 21 hónapos lesz, és gondolkozom, hogy talán elég már ennyi...
2013. nov. 11. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
3,5 évig. A lányom cicifüggő. Többször próbáltunk leállni, de nem ment. Végül 3,5 évesen hagyta abba magától.
2013. nov. 11. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:
1 éves és 3 napos volt a kisfiam, amikor egyik este már nem fogadta el. Még hozzátartozik, hogy ekkor hetes terhes is voltam a kistesóval. Lehet azért szokott le.
2013. nov. 11. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
20 honapig, en valasztottam el, nem adtam neki tobbet es konnyen ment, pedig o is cicifuggo volt.
2013. nov. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!