Mennyi ideig szoptattál? Hogyan és mikor lett vége? Te választottad el a babát, vagy a baba saját magát?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 14:24
11/11 anonim válasza:
7 hós koráig. 5 hós kora körül már kezdett neki kevés lenni a tej, volt 2 hónap, amit vacakoltam a fejéssel, bogyókkal, teával, stb. Úgy indultam neki a szoptatásnak, hogy ha 6 hónapig sikerül, akkor hurrá. Szóval túlteljesítettem magam. Macera volt már szoptatni, szaporítani, izgett-mozgott közben a gyerkőc, alig lehetett megtartani. Pár napig kapta párhuzamosan az anyatejet tápszerrel, aztán csak simán tápot. Kényelmes dolog a szoptatás, addig, amíg nem kell vele szenvedni. Egyszerűen megelégeltem az aggódást, hogy mikor marad majd éhes a gyerek hétvégén, mert nincs itthon tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!