Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Abba hagytam a szoptatást és...

Abba hagytam a szoptatást és becsomósodott mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hete hagyta abba a szopizást a kisfiam már 17 hónapos így is már csak az egyik mellemben volt tej. Ma vettem észre hogy a bimbómnál egy óriási csomó van nagy területre kiterjedt viszont nem fáj. Első kisfiamnál gond nélkül elapadt ott is kicsit csomós volt de nem ennyire és ez most kőkemény a mellem nincs megdagadva mert puha cssk ha tapogatom ott ez a csomó. Szeriinzetek ez normális meg hogy még 2 hét alatt nem apadt el?
2014. jan. 3. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Vigyázz nehogy begyulladjon még így a végén. masszírozd ki, és fejj belőle kicsit, vagy jegeld. A jegelés apaszt.
2014. jan. 4. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!