Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit főzzek a friss anyukának?

Mit főzzek a friss anyukának?

Figyelt kérdés

Testvérem most szült és vinnék át neki főtt ételt, de olyan kéne ami a tej megindulását is segíti esetleg , illetve nem bántja a baba hasát!!

Köszi a tippeket előre is!!

2013. nov. 26. 01:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, mit enne.

Tesóm a múlt hónapban szült, a nagyszülők összehordtak nekik egy egész lakodalmas menüt, ő meg csak húslevest evett húslevessel :)

2013. nov. 26. 07:01
 2/5 anonim ***** válasza:

ééén úgy kívántam a krumplis kajákat az elején! eleve a krumpli az semleges étel (hasfájós babáknak nem árt, elméletileg) szóval a krumplifőzelék az aztán a fini...

húsleves is mindig jól esik az embernek, szerintem :)

aztán a húsos-krumplis kaják, rakott krumpli, rakott hús, grillcsirke - ezek is mind semlegesek (ne nagyon fűszerezz, legalábbis csípősre ne)

a tejet elméletileg a "rántott" levesek serkentik, de én ezt személy szerint nem tapasztaltam :)

2013. nov. 26. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem keresztanyum gyümölcslevest csinált egy nagyon pici tejet tett bele, és nem habarással, hanem pudingporral. Utána hetekig azt főztem magamnak. Nekem ez volt a favorit hetekig.
2013. nov. 26. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyósom rakott krumplit csinált,mikor hazajöttünk,nagyon nagyon jól esett,a mai napig emlegetem,farkas éhes voltam:)
2013. nov. 26. 11:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Húsleves lesz a befutó :)
2013. nov. 26. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!