Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A baba mennyi idős korától...

A baba mennyi idős korától lehet enni a szoptatós anyukának akármit?

Figyelt kérdés
mennyi idős korától nem bántja a pociját semmi?
2012. dec. 21. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már elkezdted a hozzátáplálást,és már nem sokat cicizik,szerintem akkor már töltött káposzta stb belefér,persze csak mértékkel!
2012. dec. 21. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem erre nem lehet egy pontos dátumot leírni.

Lányom hasfájós volt, alig mertem bármit is enni, de ha kenyeret ettem vízzel, akkor is ordított, tehát alapvetően hasfájós volt. Viszont kockáztatni sem mertem, hogy még annál is rosszabb legyen.

Valaki meg már az elejétől fogva eszik mindent, és a babára nézve ez nincs is hatással.

Én így utólag azt mondom, hogy ami téged puffaszt, ami téged bánt, azt hagyd ki az étrendedből, de amúgy alapból ehetsz szinte bármit, amit akarsz.

Ja, amúgy fél éves volt, amikor már bátrabban ettem ezt-azt, és lehet azt mondanák erre, hogy te jó ég az sok idő, de mivel napi 10 órát üvöltött végig, ezért nem akarta még én is rátetézni valami puffasztó kajával...

2012. dec. 21. 13:35
 3/10 A kérdező kommentje:
hűha.nekem még csak 3 hós lesz a picim karácsonykor.franciasaláta is kizárva?a töltött káposztára gondolni sem mertem pedig imádom.épp állítom össze a karácsonyi menüt és épp ezen gondolkoztam mikor lehet enni bármit.
2012. dec. 21. 13:36
 4/10 A kérdező kommentje:
nálunk megszünt a hasfájás már vagy 2-3 hete.
2012. dec. 21. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Amikor vége van a hasfájós korszaknak, utána ehetsz bármit. Ami a babád puffasztja, vagy felpörgeti, abból csak keveset egyél-igyál, de annyi nem jut át az anyatejbe, hogy hasfákós legyen újra :)
2012. dec. 21. 13:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Boldog Karácsonyt!
2012. dec. 21. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 6 hetes korától eszek mindent, alig várom a töltött káposztát :-) Boldog Karácsonyt!
2012. dec. 21. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet bármit enni már a baba születésétől kezdve. Ha esetleg hasfájós, akkor kell csak egy-egy ételt vagy ételcsoportot egy időre abbahagyni, hogy megtudd attól volt-e.
2012. dec. 21. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez teljesen alkatfüggő, próbálkozni kell. Eleinte szerintem lehet mindent enni (mértékkel), írni, mikor ettél, és ha hasfájós, hogy szopi után mennyivel kezded észrevenni rajta. Ebből kiderül, mit bír és mit nem :)
2012. dec. 21. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Én terhességem alatt is megettem mindent, kivéve nyers húst, és nyers tojást. Tehát beafsteak-et, ha jól írom.

Toltam az erőspistás kajákat, brutálisan finoman fűszereztem mindent.

Fél éve szoptatom a csecsemőmet, és ugyanúgy táplálkozom.

Nyilván megszokta terhesség alatt, és most sem zavarja semmi.

Ez amúgy babafüggő szerintem kizárólag.

2012. dec. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!