A baba mennyi idős korától lehet enni a szoptatós anyukának akármit?
Szerintem erre nem lehet egy pontos dátumot leírni.
Lányom hasfájós volt, alig mertem bármit is enni, de ha kenyeret ettem vízzel, akkor is ordított, tehát alapvetően hasfájós volt. Viszont kockáztatni sem mertem, hogy még annál is rosszabb legyen.
Valaki meg már az elejétől fogva eszik mindent, és a babára nézve ez nincs is hatással.
Én így utólag azt mondom, hogy ami téged puffaszt, ami téged bánt, azt hagyd ki az étrendedből, de amúgy alapból ehetsz szinte bármit, amit akarsz.
Ja, amúgy fél éves volt, amikor már bátrabban ettem ezt-azt, és lehet azt mondanák erre, hogy te jó ég az sok idő, de mivel napi 10 órát üvöltött végig, ezért nem akarta még én is rátetézni valami puffasztó kajával...
Én terhességem alatt is megettem mindent, kivéve nyers húst, és nyers tojást. Tehát beafsteak-et, ha jól írom.
Toltam az erőspistás kajákat, brutálisan finoman fűszereztem mindent.
Fél éve szoptatom a csecsemőmet, és ugyanúgy táplálkozom.
Nyilván megszokta terhesség alatt, és most sem zavarja semmi.
Ez amúgy babafüggő szerintem kizárólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!