Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sütőtököt és szőlőt lehet-e...

Sütőtököt és szőlőt lehet-e enni szoptatós anyukának? 5 hetes a baba.

Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
SZia.A sutotokrol nem tudok semmit,de szerintem probald ki,egyel egy kicsit,aztan vard meg a hatasat,ha nem faj a pocija akkor eheted.A szolot nem ajanlanam,az en babamnak fajt tole a hasa,de nem minden babanak,ha nem hasfajos a babad eheted.
2008. okt. 29. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szoptatós anyuka, szinte bármit ehet. Egyértelmű, ha valami különlegességet eszel, mint pl. a szőlő, akkor meg kell figyelni, hogy a baba hogy viseli, ha fáj a hasa tőle, kerülni kell.
2008. okt. 29. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia. Lehet enni mind a kettőt. Itt egy oldal címe, ahol étkezési tanácsokról olvashatsz:

[link]

Üdv, 3 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 29. 19:42
 4/5 anonim válasza:
Nekem a szőlőtől indult be a tejem. Ettem a szőlőt, egy óra múlva annyi tejem volt, hogy csak na. Jobb volt, mint bármi más szer arra, hogy tejem legyen. És az én babámnak semmi baja nincs tőle.
2008. nov. 6. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A sütőtöktől termelődik a tej úgy tudom....
2009. máj. 5. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!