1 hónapos terhes anyukának már látszik, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Esetleg neki már kell menni nőgyógyászhoz stb...?2011. nov. 11. 14:22
1/10 anonim válasza:
nem, általában olyan 3 hónapos kor körül látszik, és akkor elég is elmenni nőgyógyászhoz
2/10 anonim válasza:
1 hónaposon még nem látszik, mivel ilyenkor a magzat még mm-ben mérhető. Nőgyógyázhoz sem feltétlenül muszály sietni, ráér a 6-7 hét környékén, akkor már több mindent lát, amit látnia kell. Addig elég ha vigyázol magadra, pl. nem kell mázsás súlyokat emelgetni, vagy sokat ugrálni, nulla cigi, nulla pia.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja nem én vagyok terhes xD a barátnőm xDD de azért köszi az infót! :D
2011. nov. 11. 14:29
4/10 anonim válasza:
Nekem látszott a hasamon, de nem a baba miatt, hanem olyan mértékben fel voltam puffadva.Aztán ez elmúlt, és 12 héttől lett látványos.
5/10 A kérdező kommentje:
És ha fiú akkor mikortól kell húzogatni a fütyijét?
2011. nov. 11. 14:46
7/10 anonim válasza:
háát, olyan 16-18 éves kora környékén... :)
8/10 anonim válasza:
persze, ezt nem anyukától igényli, hanem a barátnőjétől!
9/10 A kérdező kommentje:
Istenem! Nem úgy értettem! -.-
2011. nov. 13. 09:39
10/10 Atroposz válasza:
Én kb 23.héttől éreztem komolyan hogy km vagyok mert most kezdett igazán látszani és nőni a hasam, eddig csak puffadás volt és úgy néztem ki mint aki jól lakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!