6 hónapos kor után minden anyukának rögtön csökken a tej mennyisége? Ez törvényszerű?
Tegnap és ma is néha mérlegre tettem a picit, és volt, hogy csak 50-et, volt, hogy 80-at mutatott. :(
Igaz, kb. 2 óránként cicizik és éjszaka is vagy 3x (fogzás miatt egyébként is felkel)
Így megvan a gyarapodása, éppen múlt héten mondta a dokinéni, hogy szépen gyarapszik, jó, hogy nem kezdtem meg a hozzátáplálást, mert látszik, hogy elég neki a tejem.
De akkor miért eszik ilyen keveset? A cici is puhábbnak tűnik..:(
2 hét múlva 6 hónapos
köszönöm, kicsit nyugodtabb lettem. gondoltam a fogzás miatti étvágytalanságra...
a mérleget azonnal visszacsomagolom a jól megérdemelt helyére, a kiságy alá..:)
Nekem nem csökkent, sőt több lett, hiszen a baba igényei is nőttek. Mondjuk én korán kezdtem a hozzátáplálást. Szerintem nálatok is lassan itt az idő, mivel a 2 óránkénti cicizés egy 6 hónapos babánál arra enged következtetni, hogy nem lakik már jól a tejcsivel tartósan, gyorsan kiürül a gyomrából és újra éhes lesz.
Szerintem egy próbát megér, felesleges megvárni a betöltött 6. hónapot, hiszen minden baba más és mások az igényei.
A cicim nekem már a 3. hónapban teljesen puha volt, mégis 14 hónapja szoptatok /ma is napi 3-4 szer/.
Én nem mérem már.
6 hónaposan kezdett eszegetni, most a tízórai és ebéd már cici nélkül megy, és speciel nekem be vannak állva folyamatosan délutánra a melleim.
Egyébként állítólag csökken a mennyiség. Szerintem ez az elválasztástól is függ.
7,5 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!