Terhesség utáni első menzeszetek milyen volt az előzőekhez képest? Hangulat, hasfájás, vérzés milyensége, mennyisége, mikor jött? Utána beállt újra 28 napra?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 15:35
1/3 anonim válasza:
Az első baba után 8 héttel megjött. Kb. két hónap alatt beállt a szokásos 28-33 napra. Viszont nem fájt a hasam, kicsit sem. Intenzitás is hasonló volt.
A második baba után 3 hónappal jött először. Sajnos görcsöl a hasam újra, sőt, peteéréskor is görcsöl egy napig, illetve olyan két nappal előtte felfújódik a hasam nagyon. Maradt a 28-32 nap. Először pecsétel egy fél napig, aztán olyan erős, hogy a szuper tampon+betét is egy órát bír csak ki, majd 24 óra múlva halvány lesz, és egy-két napig pecsétel. Az az egy nap borzasztó. Félek állandóan, nehogy átázzak... :o(
2/3 anonim válasza:
A szülés utáni második hónapban jött meg, pont szilveszter napján - amilyen mázlista vagyok. Utána kb. fél évig valamiért kéthavonta jött csak meg, de után beállt rendesen a 28 napra. A terhesség előtt soha nem fájt amikor megjött vagy csak minimálisan. A szülés óta olyan görcseim vannak, hogy hányni is szoktam. Az első pár alkalommal több volt a mennyisége a vérnek, és darabos volt. Azóta megint normális ilyen téren, de idegesebb vagyok mielőtt megjön egy pár nappal.
3/3 anonim válasza:
Nekem 3 hónappal szülés után jött meg először, viszont akkor hónapokig kéthetente. A fogamzásgátlótól állt be csak, amit kismamáknak ír fel az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!