Menstruáció szerű hasfájás, enyhe vérzés a 7. héten?
Én is barnázgattam és vérezgettem 6 hetesen. Bár nem a babától látták a vérzést, hanem valami méhszájseb vagy mi miatt! Kórházban töltöttem 4 napot, majd tünetmentesen mentem haza, és pár napig szigorú ágynyugalom volt. Azóta sem tért vissza ez a probléma! Szóval nem feltétlen jelent gondot, el sem hinnéd, hogy mennyi kismama találkozik a terhessége alatt a vérezgetéssel!
Azért kíméld magad, pihenj! A duphastont nekem is szedni kellett úgy a 12. hétig. A másikat nem értem, nekem az untrogestant kellett még szedni pár napig.
MagneB6-ot mennyit szedsz? Lehet emelheted az adagot, ha kevés! Minden jót!
24 hetes kismami
Szia.Nekem is ugyan ez volt a 7.héten,és én is kaptam Rutascorbint meg Duphastont is amit a 12.hétig kellet szednem.Hál isten 4nap alatt elmúlott a vérzés:).A Rutascorbint nem csak orrvérzésre adják,erősíti a vénák falát így a hüvelyi vérzésre is jó,ha az nem a babától jön.Nekem segített,én 3-szor 2-t szedtem egy nap.A kisfiam már 5.5 hónapos.Pihizz sokat és ne idegeskedj,el fog múlni.
Sok sikert.%.5hónapos baba anyuja
szia. ne aggodj!mensi szeru fajasaim nekem is voltak, szinten nem erosek,kb.a 9-10.hetig,azota sem erzek hasonlot.ha az orvos szerint nincs gond,akkor a verzes miatt ne aggodj,plane ha mar elmult.lazits, pihenj sokat es elvezz ki minden pillanatot.
udv.13heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!