1/5 anonim válasza:
Szerintem lehet. Én mindkettőt ettem. Egyedül nyers húst, nyers tojást nem ettem (eszek) terhesség és szoptatás alatt. Orvos mondta, hogy lehet bármit ami jól esik, kívánod. Minden gyerek más, ha meg zavarja a picit, akkor úgysem eszed legközelebb.
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy paradicsomot lehet enni,szőlőt pedig csak kimagozva.2 hónapos a kisfiam.
3/5 anonim válasza:
Lehet, mindent modjaval es eloszor csak keveset, ha nincs gond, akkor batrabban. Nalunk csak az eperrel es mezzel volt gond, illetve a mandulaval, ha sokat ettem belole. Majd kitapasztalod, minden kisbaba mas.
4/5 anonim válasza:
én is ettem mindkettőt. sőt, lehet, sőt... ha sok szőlőt ettem, feszültek a melleim, ezt vettem észre, szerintem tej serkentő, legalábbis nekem az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!