Mi a véleményetek a szopipárnáról?
Nekem egy hete van meg a parna, mikrogyongyos. Azota tudok aludni :)
Nagyon kenyelmes.
25hkm
A tölteteröl meg eszembe jutott: bogarak biztos nincsenek benne. A huzata cipzarral lehuzhato es 90 fokon moshato, ez alatt van egy feher anyagban benne a töltet. En a termeszetes anyagok hive vagyok mindenben (megannyi allergia mellett), de ennyi cuccon at nem üt at semmifele allergias-viszketös-szuros...stb hatas, csak azt erzem, hogy apro pontszerü valamik vannak benne. A (szoptatasbarat) korhazban en több ilyen parnat is kiprobaltam, es nem mindegyikben ugyanaz lehetett a töltet, de sajnos nem kerdeztem ra, melyikben mi van, mivel ez egyaltalan nem tünt fontosnak. Hasznalat soran a különbseget inkabb a töltet lazasaga-tömöttsegeben vettem eszre, ezt vettem eszre fontosnak. A korhazban egesz biztosan regota hasznaljak öket, es egyiknek sincs semmi baja.
A "nehezebb" parnak sem voltak egyebkent nehezek sztem. Jo megtervezni, hol fogod majd tarolni, elkepzelni a szoptatast, mert ugye nem ugy zajlik a szoptatas, hogy amikor sir a baba, elöveszem a szekrenyböl es szoptatas utan mindig visszateszem. Nekem a haloszobai agyon van alt. az agynemüre dobva, ott szoptatok legtöbbször, ill. hetkoznap delelött neha kihozom a nappaliba, akkor csendben, nyugodtan tudok itt is szoptatni es nincs itthon mas, nem zavar senkit. Jo ötlet a korhazbol, hogy a fotelek hattamlain hagytak, igy amikor Ismet szoptatsz, csak egy mozdulattal beigazitod, huzod az egyik veget az öledbe (miközben a baba a kezedben van), igy 4 kg-os parnat is egyszerü.
A nagyobb gyerekem sokaig hasznalta ejszaka alvas közben a kisagyban, a feje köre es 2 oldalt a teste mellett U alakban. Mivel az anyamehben is hozzaer valamihez a fejük, vedettseg erzeset adja ahogy körülveszi a parna, szemmel lathatoan jobban erzik magukat a babak.
En alvas közben nem ezt, egy kisebb henger alaku parnat hasznalok, erre teszem oldalt a labamat. Ez kevesbe kenyelmes, de ejszaka inkabb a babanak adom a masikat, ill. mivel sokat forgolodok, talan praktikusabb is nekem a kisebb, könnyen magammal hordozhato parna.
2.
Nekem tönkölybúzás van, és nagyon szerettem! Nagyon jó illata van, mindig szagolgattam. :)
Tényleg nehéz, de azért megoldható a mozgatása. És én még szerettem is benne, hogy ilyen masszív. A fiam szeretett rajta aludni, amikor kicsike volt. Nagyon hasfájós volt, és sokszor csak szopi közben tudott elaludni, én meg rajta hagytam a szopipárnán, melléültem meg kipárnáztam és így pihentünk.
Később, mikor már kicsit mozgolódott, ezt a párnát tettem mellé az ágyra, hogy ne essen le véletlenül sem. Szóval erre is jó volt. És nincsenek benne bogarak!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!