Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van egy 20 hónapos kisfiam...

Van egy 20 hónapos kisfiam akit még szoptatok. Tejem nemtudom mennyi van mert nem méresgetem.. Úgy alakult hogy influenzás lettem pár napja de ígyis szoptatom, így nyújt valamennyi védelmet a tejem a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
tegnap 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Valami minimálisat biztosan, de ennek a mértékéről elég szélsőséges véleményeket hallottam (szinte semmit - sokat ér). Nálunk is 20 hónapos a kisebbik, a nagyobb rendszeresen hazahoz ezt-azt az óvodából. A kicsi vagy megússza, vagy ha elkapja, nála a legenyhébbek a tünetek. Pár hete pont influenza volt: a nagy elkapta, mi megúsztuk, pedig egész nap én ápoltam és a kicsit sem tudtam tőle hermetikusan elzárni.
tegnap 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyit biztos ér, de amúgy nyugi, nagy valószínűséggel ha elkapja, sem lesz semmi baj, kikuralod. Az én kisfiam január elején kapta el az influenzát a ferjemtol, ő akkor 14,5 hónapos volt, szóval még kisebb, mint most a te gyereked. 1 napig volt csak lázas, utána megfázásos tünetei voltak már csak, meg sokat aludt, kb egy hét alatt lecsengett nála a dolog. Nagy valószínűséggel a családtagok egymástól úgyis elkapják, de nem lesz semmi baj!
tegnap 14:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
tegnap 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!