Milyen székletlazítót adhatok 20 hónapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
tegnap este szegénykém nagyon erőlködött de egy nagyon picit tudott csak kakálni.hallottam hogy befőttlevet kell adni neki.szerintetek?2013. márc. 13. 09:00
1/8 anonim válasza:
Nálunk a szilvalekvár segített mindig. Meg sok folyadék, rostos ételek.
2/8 anonim válasza:
Nálunk az őszibarack vált be minden formában, általában befőttben adok neki, persze ha van friss azt kapja ilyenkor nagyobb mennyiségben(persze amennyi jólesik neki). Azt vettem észre, hogy a szilva befőtt is lazította a székletét.
3/8 A kérdező kommentje:
van itthon szilva meggy és cseresznye befőtt is.akkor inkább a szilvát adjam?
2013. márc. 13. 09:16
4/8 anonim válasza:
szilvát adj neki,a cseresznyétől csak jobban felpuffadna.
de az alma és a joghurt is jó.
5/8 anonim válasza:
Szerintem az almával óvatosan próbálkozz, mert nálunk pont befogta mind a kettőnek a hasát, nem is kicsit.
7/8 anonim válasza:
Nálunk már a lekvár sem segített, amikor a gyógyszertárban a néni aszaltszilva-levet ajánlott (horror áron, kb. 1500 Ft egy 7 decis üveg), abból tízóraikor egy decit adtam a lányomnak, és délután már volt eredmény. Az a jó benne, hogy nem meghajtja, hanem szép, egészségesen megkakiltatja. Ha 1, 2 napig nem kakil, veszek ilyet neki, a hűtőben eláll egy hétig...
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok tanácsot megoldódott a kaki ügy :)
2013. márc. 13. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!