Mit főzzek egy szoptatós anyukának?
Figyelt kérdés
Nem lehet benne tej sem és olyan ételt akarok, aminek a minőségén nem ront, ha melegíteni kell.2011. máj. 6. 20:37
1/7 anonim válasza:
Töltött káposzta, fasírt, csirkepaprikás, bolognai spagetti, rizseshús. Szerintem ezek felmelegítve is nagyon finomak.
2/7 A kérdező kommentje:
A töltött káposzta semmiképp se jó, mert puffaszt és a babának is fájni fog a hasa.
2011. máj. 6. 20:52
3/7 anonim válasza:
Ó, tényleg, igazad van. Csak a felmelegítésről rögtön a káposzta jutott eszembe.
4/7 anonim válasza:
Manapság mikróban bármit meg lehet melegíteni. Csinálj neki sült csirkét vele együtt sütött krumplival. Abban nincs tej, nem puffaszt, és finom is.
5/7 anonim válasza:
Sült húst párolt zöldségkörettel. Nyami :)
6/7 anonim válasza:
Jó kis husi levest v. valamilyen rántott levest - sok tejcsi is lesz tőle.
Rántott husi, alma szósz.
Én nagyon szerettem ezt az összeállítást és csak úgy folyt a tejem...:)
7/7 anonim válasza:
Húsleves, másodiknak is mindenképpen valami gyenge húsos valami, rántott csirkecomb, sült csirke, csirkemelles valami, vagy rántott hús, ezek nagyon finomak, meg madártej,de az tejes ugye,így kiesett sajnos :(
Brassói esetleg, ha szereti, vagy párolt hús. Esetleg saláta mellé, illetve krumplival inkább, mint rizzsel, az lehet, hogy gondot okoz az anyukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!