Mennyire fontos a szoptatás és az anyatej?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem szoptatni a babámat, tápszeres lesz! Lesz ettől bármiféle hátránya az anyatejes babákkal szemben?2013. nov. 6. 14:30
21/27 anonim válasza:
Ja, és még azt elfelejtettem hozzátenni (persze ez nem érv, csak egy apróság), hogy a férjem imádja etetni a kicsit, és ez kimaradna, hogy nem enne üvegből.
Olyan aranyos őket nézni :)
22/27 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok lehet, én gondoltam rosszul. Mindenesetre nekem az akkor is nagyon furcsa, hogy van olyan anya, aki meg sem próbál szoptatni. Egyszerűen ezt nem tudom megérteni... Még ha viszolyog is tőle... Én biztosan legalább megpróbálnám. Azért a legjobb egy picinek az anyatej, ezzel azért nem lehet vitatkozni.
2013. nov. 7. 07:54
23/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. nov. 7. 07:54
24/27 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Pl ez a kérdés, nem értem... meg sem próbálja :(
2013. nov. 7. 07:57
25/27 anonim válasza:
Érdekes téma. Amíg nem született gyermekem, nem is tartottam ezt olyan fontosnak. Aztán, megérkezett. A tej nehezen jött, kellett kiegészítés, sok sírás, véres emlők...Gondolom sokaknak ismerős. Aztán a 12 naptól már lett annyi anyatej, ami elegendő volt (kiegészítést csak estére kapott, kb. 50-60 ml, nem többet, egész nap biómellszívókét funkcionált a gyermek, de sikerült :) ). Most 16 hónapos, és nem akarom leválasztani. Ha akkor tápszeres marad, magamat ismerve sok csodás pillanatról maradunk le. Biztosa csak odaadtam volna a cumit a tápszerrel, és tettem-vettem volna, míg ő egyedül iszik. De így, hogy szoptatok (napi 12-14 szer is, biztos sokan kiakadnak :) ), ilyenkor nem tudok "lelépni". Összebújunk, simizzük egymást (most meg biztos beteg pedomamának néznek :) ), ezeket a perceket elraktározzuk szép élményként... Ez nagyon hiányozna nekem, ha most tápszereznem kellene...Már csak ezért is a szoptatást pártolom. Sokkal türelmesebb lettem (pedig lobbanékony típus vagyok), és elégedettebb érzem magam! A testiség, a közelség miatt!
27/27 A kérdező kommentje:
Én is még szoptatom a 2 évesemet :) igaz csak este lefekvés előtt. Köszi a választ!
2013. nov. 7. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!