Mit kell csinálni, hogy NE legyen majd tejem?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 09:05
1/26 anonim válasza:
kérj a nögyógyásztól rá gyógysszert.
2/26 anonim válasza:
Írass fel tablettát, ami elapasztja a tejet
3/26 anonim válasza:
Amikor megszületik Ne szoptasd, ne tedd mellre. A tej nagy részt attól lesz, hogy inger éri a mellet, ahogy szívogatja a baba.
4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. nov. 6. 09:08
5/26 anonim válasza:
Ha nem teszed mellre, attól még lesz tejed, mert a laktáció megindulásáért a méhlepény "megszületése" a felelős.
Gyógyszert kell kérned (Bromocriptin), viszont ennek elég durva mellékhatásai vannak.
Szedhetsz urtica urenc 30 ch-t is, ez apasztja a tejedet.
6/26 anonim válasza:
gyógyszernek brutális mellékhatásai vannak.
Ésszerűbb,ha beindul a tejed,és duzzad,akkor lefejesz belőle kicsit,csak hogy ne feszitsen.De inger nélkül 1-2 hét alatt elapad magától.
(én sem szoptathattam,gyógyszert szedtem,ami mellett nem lehet,első héten volt tejem,második végére elapadt szépen, a lefejtet simán kiöntöd)
8/26 A kérdező kommentje:
Olvastam a gyógyszerről és azt írták,ha közvetlen elalvás előtt veszem be,akkor a mellékhatások nagy részét átalszom.
Szoptathatnék,de a tápszer mellett döntöttünk.
2013. nov. 6. 11:31
9/26 anonim válasza:
Na akkor most jön majd a gyalázkodás.
10/26 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. nov. 6. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!