A szoptatásnál teljesem megváltozik a mellbimbó mérete, nagyobb és kitüremkedőbb lesz. Szoptatás után "visszaváltozik", vagy kitüremkedő marad?
Figyelt kérdés
Nincs még babám, csak kíváncsi vagyok. Köszi a válaszokat! :)2013. okt. 27. 16:42
2/7 anonim válasza:
Nekem megváltozott.
Kicsit megereszkedett a mellem, sötétebb lett a mellbimbóm és a bimbóudvar és valamivel nagyobbak is lettek a mellbimbóim. Előtte nagyon picik voltak, szóval ez nem is gond számomra.
És ez azóta is így van, pedig már évek óta nem szoptatok.:)
3/7 anonim válasza:
Minimálisan változik vissza. Sötét és nagyobb marad.Nekem nem volt kitüremkedőbb egyébként.
4/7 anonim válasza:
Picit nagyobb lett a mellbimbó. Mondjuk elég pici volt:-, szóval nekem ennyi belefért. Nyilván a mellem állaga pedig nem olyan, mint 20 évesen. Ránézésre nem látszik hogy megereszkedett volna. De a régi melltartómban máshogy áll.
5/7 anonim válasza:
Enyém nem lett sötétebb, minimálisan lett a bimbi nagyobb, ez utána visszament.
6/7 anonim válasza:
Nekem a mellbimbóm mérete nem változott, színe sem, pedig sokat szoptattam. Az alakja megereszkedett egy kicsit, de 40 felett, ha nem szoptatok akkor is megereszkedik. Viszont az érzés, hogy ezzel tápláltam a kicsiket, nagyon jó érzés.
7/7 anonim válasza:
Szerintem olyankor még szexibb. Imádom szopni amikor tej van bennük. (Köszönöm a fújolásra nem vagyok kíváncsi) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!