Kevés lett az anyatej?
3 hónapos babám már két hete kezdte átaludni az éjszakát, így lecsökkent a szopások száma. Most pár napja újból felkel, kétszer is, így összesen 6-7 szopi jön ki egy nap.
Kevés lett neki a tej? Folytassam így, vagy adjak pótlást?
Meddig szoktak szopizni éjszaka is? Én nem bánom, ha felkel éjszaka, csak ne éhezzen.
Én 3 hónaposan még bőven több, mint 10-szer szoptattam naponta, sosem számoltam.
Szoptass ahányszor csak kéri, hogy ne csökkenjen a tejed.
Ha kevés neki, azt úgyis látod, mert nem nyugszik meg etetés után.
Van olyan baba, aki még 1 éves kora után is felkel éjjel, ezt előre nem lehet megmondani, hogy a tiéd meddig fog kelni.
A lányom már nem kel fel mióta sajnos tápszereznem kell, de ő már 10 hónapos.
Potlast ne adj.Rakd surubben mellre.
Hogy meddig szoktak szopni ejjel?,ez nagyon valltozo,van amelyik szinta soha es van amelyik 3 evesen is felkel szopni,mint az en fiam is.
Akkor nappal 4-5 szopi van,+ ejjel 2?Szerintem nappal probald gyakrabban szoptatni, hatha akkor ejjel alszik.
Oké, nem számolom, szoptatok. Akkor bármikor be lehet sűríteni a szopik számát?
Mert ő kezdett el átállni, éjszaka nem kelt fel, nappal meg az ő jelzései alapján csak 4-5 szopi jött ki. Ha próbáltam gyakrabban, nem kellett neki. De most lehet, hogy intenzívebben enne, és ami most van így már kevés.
Lehet fejlodesi ugrasa van ,ezert igenyli az ejszakai szopit.
Arra figyelj oda,ha 2 oranal kevesebb telik el 2 szopi kozott,akkor ugyanarra a cicire tedd vissza,mert egyebkent sok "hig" tejhez jut amitol fajhat a pocija.
Ha kevés is most neki a tej (ami az ugrás miatt lehetséges), bátran kínáld meg többször. Illetve úgy szoptasd, ahogyan ő igényli, az ő jelzései alapján. Úgy jó eséllyel mindig lesz, amennyi kell. :)
Pótlást ne adj, mert attól még kevesebb lesz a tejed.
Egyébként nemcsak éhség miatt szopizik a baba, hanem egy sor más okból is. (Bár szerintem is itt éppen erről van szó.)
Éjjel pedig addig szopik, amíg igényli. Illetve ha ét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!