Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a kisfiam látszólag nehezen...

Ha a kisfiam látszólag nehezen fogadja el az anyatejet, akkor szerintetek erőltessem vagy váltsak tápszerre?

Figyelt kérdés
A kisfiam hat hetes, eddig nem volt semmi gond. Az utóbbi pár napban nagyon felerősödött a hasfájása, mintha csak annyit szopna, amennyit nagyon muszáj, ha cumisüvegből kínálom, akkor se szívesen fogadja el. De azért ma is volt egy etetés, amikor meg 40 percet szopott, és el is aludt a végére, szóval elég tanácstalan vagyok. Gyakori, hogy szoptatás közben kapkodja a fejét és sír, de ha nem szoptatom tovább, akkor meg éhesen sír. Amikor végül tápszert adtam neki, azt megette. Most nem tudom, mit csináljak, nagyon szeretném szoptatni, de lehet, hogy csak szenved tőle, talán megváltott a tejem? Az étkezésemen semmit nem változtattam.

2013. nov. 2. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van olyan étel, ami bántja a babát. Figyeld meg, mit eszel, mikor nem szívesen eszi az anyatejet.
2013. nov. 2. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
A hagyma, fokhagyma megváltoztatja a tej ízét. Néhányan nem vagyunk túl szerencsések, és hamar beindul a menses, ami minden alkalommal rossz ízűvé teszi a tejet, de csak pár napig tart. Én szivesen javasolnám, hogy még próbálkozz, mert hosszú távon a szoptatás egyszerűbb, olcsóbb, egészségesebb.
2013. nov. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!