Nem akar szopni a babám. Eröltessem?
Igen!
Miért csinálja ezt vajon?
Nem keserű, vagy szappanízű?
Fáj az ínye? Ideges vagy?
Elég egyértelmű, hogy miért nem akar a babád szopni. Ha te akarod még szoptatni, akkor próbálkozz. Ne erőltesd, mert azzal semmire sem mész (ebben sem). Szerintem csakis akkor juthatsz előre, ha utánanézel, mit és hol rontottál el (pl. www.lll.hu), illetve segítséget kérsz egy szaktanácsadótól, mert minden nappal nehezebb lesz a visszaút, ha van még egyáltalán. Ha lesz elég erőd, kitartásod és türelmed (meg némi szerencséd), akkor sikerülhet.
Egyébként az anyatej egy cseppje is nagy érték, amíg van, addig mindenképp érdemes odaadni.
Neked kell döntened hogy akarod e még szoptatni.Nem lesz könnyű a babát visszaszoktatni a cicire.
Valószínű hogy a cumisüveg miatt nem akar szopizni.
Szerintem feltétlenül beszélj egy szoptatási tanácsadóval.
Lehet hogy nehéz időszak előtt állsz de megéri,ne add fel !Sikerülni fog!
Eröltetni nem szabad,még jobban megutálja.
Szia!
A kislányom ugyanezt csinálta.Nem rontottál el semmit!Én viszont igen,mert még 1hónapig kínoztam magam és fejtem este 30ml tejet.Volt,hogy mire befejeztem az 1 órás műveletet a baba elaludt,így öntöttem ki a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!