Segítsen valaki! Nem akar szopni 4 hós kisbabám! Mit csináljak?
Cumisüveget és cumit még hírből sem ismeri!
Napok óta csak nagyon keservesen fogadta el a cicit,most meg fél 2-kor evett utoljára!
Ha próbálkozok üvölt ahogy a torkán kifér,elkapkodja a fejét és nagyon erősen tol el magától!
ÉS nem mensizek,tehát nem azért!
Na akkor először is nyugalom. Az nagyon fontos.
Ügyes vagy, hogy nem használtok cumit és cumisüveget. Legalább a cumizavart nem kell megoldani, így egyszerűbb a helyzet. Ez csak egy szopási sztrájk lesz, általában nem tart tovább 2-3 napnál, azt ki lehet böjtölni. A babák könnyebben elfogadják ilyenkor a mellet alva vagy félálomban, próbáld ilyenkor szoptatni. Türelem és nyugalom, meg fog oldódni, csak tedd gyakran mellre a babát, vagyis próbálkozzatok.
Köszönöm nektek is!
Kedves Utolsó!
Sajnos nálunk is napok óta az van,hogy teli torokból üvölt mindaddig,amíg nem kezd el ömleni neki a tej!
Csakhogy az nem 10 másodperc :(
Rá kellett jönnöm,hogy szegény inkább a nyakát törné,mintsem oda forduljon a cicihez!Már kínomban én is vele sírok! Egyszerűen kétségbe vagyok esve,de nagyon!!!
Igen, ne is mondd!! :-(( Én is annyit sirtam! Szörnyű! Én még azt is próbáltam, hogy mellszivóval elkezdtem fejni, hogy beinduljon, majd utána odatettem, egy darabig picit jobb volt a szitu, de aztán ugyanúgy üvöltött és tolt el magától. Próbáld ki ezt is, hátha Nálatok bejön!!!!
Kitartááás!
Szia!
Köszönöm!!Ki fogom próbálni ezt is!Az nem lehet,hogy ne tudjam tovább szoptatni!!!!
Miért ne tudnád? Van egészséges gyerek és mell tejjel. Más nem kell a szoptatáshoz. Csak nyugodj meg mert sírva ezt nem lehet.
Mesélhetnél hogy boldogultok? Este-éjjel szopik azért? Vagy hogy telik a napotok szopi szempontjából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!