Nem bírtam ki, és ettem egy hatalmas brownie desszertet. Fel fog pörögni a kisbabám tőle? Fejjem le inkább a tejet és adjak neki a fagyasztóból? Vagy nem lesz tőle semmi baja?
Én totál felpörögtem tőle, sőt a hasamat is megfeküdte, mert nem eszem semmi csokit, amióta szoptatok, de most nem bírtam ellen állni.
Nem lesz baja tőle a babámnak? 4 hós. Csak anyatejes. Mennyi idő múlva kerül át a tejbe, amit én megeszek?
Senmmi baja sem lesz, csak finomabb lesz a tejcsi:-) Én 21 hónapig szoptattam és gyakran ettem csokit, sütit. Semmi baja nem volt a babámnak sem az első 6 hónapban, sem utána. Később ( 1 éves kora után)már ettem enyhén csípősebb ételeket is, attól sem fájt a pocija. Most 2, 5 évesen néha belekóstól egy-egy csípősebb ételbe és imádja.:-)
Amúgy én is sokat görcsöltem a szoptatás első hónapjaiban-hiszen csak belőlünk táplálkozik a babócánk-, de utólag belátom, hogy lazábbnak kellett volna lennem. A világ legjobb dolga szoptatni!
Gondolj bele: a háborúkban a nők alig tudtak enni valamit (nemhogy egészségesen táplálkozni!), mégis fejlődtek a babák. Szerencsére a szervezetünk jól kiválasztaja azt, ami Nekik szükséges!
Jó szoptatást és egészséget kívánok Mindkettőtöknek!
nagyon jó, hogy ilyen komolyan veszed és figyelsz rá, hogy mit kap a babád! de ne aggódj, nem lesz baja tőle. nyugodtan szoptasd. (csak gyakran ne egyél csokis dolgot. 1x-1x nem gond). kb.6 óra alatt ér át, és 3 nap alatt ürül ki teljesen.
nálunk ha én csokit ettem, akkor sokat bukott a babám, de ez nem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!