Szinte a mellbimbom hegye van kirepedve és nem is kicsit. Minden cicizés hatalmas fájdalommal jár. Mit tanácsoltok? Mit csináljak?
Egyetlen egy dolog segített: BEPANTHEN!!!!!!
Ez egy csoda!
Én az első szopi óta használom, voltak kritikus szopijaink, de egyszer sem lett ,ellgyulladás belőle. Szinte 1 használat után helyrehozza.
Szoptatás után hagyd a mellbimbódon a baba nyálát és egy csepp tejet. Napközben is sokat legyen szabadon a melled, ha teheted ne érintkezzen a melltartóval sem.
Esetleg próbálhatsz szilikon mellbimbóvédőt, van aki esküszik rá- én nem tudtam használni. És valóban: ügyelj, hogy a baba ne csak a bimbót, hanem a bimbóudvar nagy részét is bekapja.
Azért ne keseredj el! Senki nem úgy kezdte hogy minden simán ment! Kell pár hét mire megszokja a bimbó hogy funkciónálnia kell. Később nem is érzed h fáj, egy kellemes élmény lesz mindkettőtöknek, csak ne add fel!!
Tudom h nehéz idők ezek én is átmentem ezeken és tudom h sokat számít a bíztató szó.
Szopi után hagyd a mellet szabadon legyezd egy kicsit a melltartóbetéttel hogy előbb megszáradjon.
Ne legyen nedves közegben!
Felj le pár csepp tejet és kend rá hagy szabadon.
Az anyatej egy csoda! Én a gyerek szemébe, orrába is cseppentettem már mert gyulladt volt. A doki is tanácsolta.
ANYATEJET próbáld ki!
Szia
En is evvel szenvedtem,es nekem a garmasztan krem a forever-os propoliszossal,aztan a vegen a sudocrem hasznalt a legjobban.
Szia! Ezt próbáltad már:
Nekem ez vált be. Annyira sebes volt a mellbimbóm, hogy már szopi előtt előre reszkettem a félelemtől. Szorítottam a fogam az első 5 percben. Aztán a sógornőm ajánlotta ezt a bimbóvédő kagylót, hordtam éjjel-nappal, és 1 hét alatt rendbejött. Utána még hordtam sokáig, mert olyan jó érzés volt, hogy nem ér a ruhám a mellbimbómhoz.
MÁS: úgy látom itt járt az unatkozó lepontozó, mert az előttem lévők mind le lettek pontozva, pedig jó tanácsokat adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!