Húsvét vasárnap hatalmas családi banzáj lesz. Két születésnap, két névnap, no és a húsvét maga kerti sütéssel. Nekem meg éppen gyümölcsnapom lenne. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 20:02
1/5 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy anyukám csinálta a 90 napost, és a 90 nap alatt kb 5ször bűnözött, pont születésnap vagy kertiparti miatt, de utána visszaállt rendesen mindig, és még így is leadott vele 25 kilót.
2/5 maundrel válasza:
szerintem ne csalj, egyél gyümölcsöt a kerti party alatt. baromi nehéz lesz, de majd látják rajtad hogy mennyire komolyan gondolod ezt a diétát. Én pl. pár napja születésnapi partyra voltam hivatalos, és elém rakták le a csokoládétortát (baromi figyelmesek voltak), na mindegy, de kibírtam. Egész végig savanyú uborkát ettem. Próbáltak rajtam letuszkolni egy szelet tortát (mondván majd másnap többet tornázok és akkor lemegy)...ez a figyelmesség :D.. de, nemet mondtam. szóval ha én kibírtam, te is kibírod. :D
3/5 anonim válasza:
Húsvét vasárnap mi is vendégségbe megyünk,és ott nagy evészet lesz.Nekem is gyümölcsnapom lesz,de én direkt időzítettem így(úgy tartottam víznapokat,hogy így jöjjön ki),mert tudom,hogy akkor meg bírom majd állni,hogy ne egyek sokat.Ha szénhidrát napom lenne,akkor biztosan teleenném magam sütivel.Szóval szerintem ki lehet bírni,ha valaki nagyon akar valamit,akkor azt véghez tudja vinni.Kitartás és akarat,csak ennyi az egész!!!
4/5 anonim válasza:
Én nem akarlak bűnözésre buzdítani, de én úgy vagyok vele, hogy biztos nem fogom kihagyni a fincsi sonkát, tojást friss kenyeret húsvétkor. Inkább vállalom, hogy visszajön 1-2 kg és nem 90 napos lesz a kúra, hanem 1 héttel több...
5/5 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló mintha a szívemből szólt volna..:)Szerintem annyira nem kell komolyan venni a diétát, nem kell sanyargatni magad! Egyél, de féladagokat, és folytatsd tovább a diétát. Én egyik gyümölcsnapomat végigettem pizzával... És mégis fogyok, érdekes..:D és nincs rajtam már csak 6kg felesleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!