Nagyon fáj és egy hatalmas csomó van a mellemben, mit tegyek? Nem tudokszoptatni így
Muszáj lesz, mert begyullad. Próbáld meg hogy szopi előtt meleget teszel a melledre és a babát úgy teszed mellre hogy az álla a csomó felé nézzen. Megpróbálhadod kimasszírozni is forró zuhany alatt közben fejni, vagy mellszívóval oldani a feszítést.Igazából a baba tudja legjobban kiszívni.
Lehet kapni mellápoló olajat (illóolaj ) mandula és egyéb értékes olajokat tartalmat (én az Auchan-ban vettem) minden fürdés után lágyan bemasszírozom vele a melleimet és nagyon jót tesz. Még én is aktívan szoptatok.
Gyógyulj meg!
Masszírozd, és szoptass, mert csak így enyhülhet. Szopi előtt kellemesen meleg vízzel mosd át a melled, és masszírozd akkor is, és szopi közben is, hogy kiürüljön abból a csatornából is a tej. Ha marad, fejd is ki.
És ha véletlen belázasodnál, attól még ugyanúgy lehet, kell is szoptatni! Semmi baja a tejednek, csak olyan gyógyszert kell bevenni, amit lehet szoptatás mellett szedni. Olyat kérj a dokitól, vagy gyógyszerésztől. Van ilyen.
Közben nézem, hogy jobban vagy, örülök.
Utolsó voltam.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!