Segítsen valaki! Nem akar szopni 4 hós kisbabám! Mit csináljak?
Kedves Utolsó!
Nyugodtan leírhatod,nem vagyok olyan ijedős :)
A szopi úgy nézett ki,hogy egy tanács megfogadásán felbuzdulva,este mikor bealudt a Kincsem,megpróbáltam megszoptatni,és bár igen nehezen fogadta el,azért sikerült :)) Ez volt a délután fél kettes szopi után az első,este háromnegyed 7-kor!!
Aztán mikor este fürdetés után szerettem volna etetni,ua. a műsor ment,tehát inkább ráhagytam szegényre.Ezek után éjjel fél 2-kor cicizett először.Aztán nagy örömömre reggel háromnegyed 6-kor is evett egy kicsit,és 9-kor is,bár tényleg csak pár kortyot...Na de én már ennek is nagyon örülök!!!
A védőnőmön meg nagyon kibuktam,mert őszerinte vegyek egy cumisüveget,és kezdjem el tápszerezni :/ !!!!
Amikor meg mondtam neki,hogy nem vagyok hülye,ha egyszer van tejem,és tudom,hogy tud szopizni a babám,csak most valamiért nem akar,akkor már miért tápszerezném,akkor ezt mondta rá,hogy mert az EGYSZERŰBB lenne! Tuti nem normális!
Jaj de örülök, hogy vannak részsikereitek, és hogy ennyire kitartó vagy! Csak így tovább!!!
A védőnőd szaktudása siralmas ha csak ennyit tud tanácsolni. :( Sokaknak tényleg egyszerűbb és jön a táp, de te olyan szépen csinálod, ne adjátok fel! Nagyon drukkolok nektek!
Köszönöm szépen :)
Nagyon jól esnek a bíztató szavaid!!!
Jó,hogy vagytok kedves Fórumozók :)
Köszönöm a tanácsokat,és az ötleteket!És nem fogom feladni,csak mert most van valami bibi!Egyébként ma vettem észre,hogy az alsó ínyén ahol először bújnak ki a fogak,fehérlik két kis pötty.Lehet ez már a fogzás jele?Lehet ezért van mindez??
Igen, lehet akár a fogzás is.
Én ugyanezen átestem, akkor a babám szintén 4 hónapos volt. Két hétig tartott a szopisztrákja. Én is csak álmában tudtam megetetni. Nálam (szerintem) az volt a baj, hogy megjött a havim és előtte két hétig éreztem is a hasamban, hogy fájdogál és hamarosan megjön. És ezt két hétig éreztem, addig nagyon nehéz volt szoptatni, a babám még hízni sem hízott.
Aztán persze egy idő után elfogyott az energiám és teljesen bepánikoltam, már tiszta hülye voltam, mint egy bolond, el is ment a tejem.
Akkor megnyugodtam, mert tudtam, hogy minden agyban dől el. És akkor meg is jött pont aznap és egyre több lett a tejem, jött vissza. Persze a hízás sem maradt el.
Nekem mondom, nagyon extra dúuva sztrájkom volt. Reggeltől estig csak a sírás. :( kanállal pótoltam lefejt anyatejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!