2,5 éves kisfiam szopni akar újra! Engedjem?
Kár volt előszőr engedned.
Én nem adnám, elégítsd ki valahogy máshogy a szeretet éhségét. Mikor hagyta abba a szopást?
hallottam mástól is ilyet.
gondolom, a gyerek lelki nyugalmának az tesz jót, ha kap ő is szopit, ha kéri. de nem lehet egyszerű.
én abban bíznék, hogy ha látja, hogy kérheti és kap, akkor nem fogja kérni max 1-2x.
Akkor még nem voltatok kész az elválasztásra :(
Akár vissza is szoktathatod, a tejtermelés kereslet-kínálat alapján történik, lesz elég mindkettőnek. A testvérféltékenységben is segítene, nem érezné úgy hogy a pici olyat kap amit ő nem, vagy hogy a baba miatt vetted el tőle a cicit.
Én odaadtam 2,5 éves fiamnak a cicit amikor kérte. Mondtam neki, hogy nagyon vigyázzon, nehogy megharapja anya cicijét, mert az nagyon fog fájni. Megmutattam neki ,hogy a tesónak nincsenek fogai, Ő nem tud harapni, de neki nagyon sok foga van, és vigyázzon nagyon. Ezek után megpróbált szopizni, de nem sikerült neki, többet pedig ne mis kérte. Megnyugodott, hogy megpróbálta, de nem megy neki.
A nagyot 1,5 évesen választottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!