Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Betöltött 3 hónapos kisfiam...

Betöltött 3 hónapos kisfiam megnyalt egy darabka almát. Azóta teljesen fel van spanolva, kérne még! Ne engedjem?

Figyelt kérdés
Kíváncsi voltam a reakciójára, de túlságosan is bejött neki. Hatalmasra nyitott szemekkel várta a következő adagot, teljesen ki volt virulva! 3800 grammal született, most 7 és fél kiló. Jó husiban van, erős, testes baba. Nincs még felkészülve rá a gyomra, ugye? Vagy igen?
2010. márc. 1. 17:38
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Még csak szopizik, ha ez jelent némi plusz információt.
2010. márc. 1. 17:39
 2/23 anonim ***** válasza:
61%
Védőnőt kérdezd meg. Amúgy egy kis almalé nem árthat.
2010. márc. 1. 17:41
 3/23 anonim ***** válasza:
61%

Reszeld meg neki az almát,és úgy add neki.A gyomra felvan készülve rá,a tied is felvolt.Nem tudom,miért lenne más a mai babák gyomra,mint az elődeinké? Én is adtam már ebben a korban a gyerekeimnek,keksszel keverve.Mindegyik egészséges gyerek,semmire nem allergiások.Tápszert viszont egyik sem kapott.

3 gyerekes anyuka

2010. márc. 1. 17:42
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Almalét csak 4 hótól lehet adni. Én még nem adnék neki. Nekem 3 hónapos a kislányom, tejet és tápit eszik semmi mást. Iszik teát, de majd csak egy hónap múlva fogunk elkezdeni eszegetni gyümiket.
2010. márc. 1. 17:43
 5/23 anonim ***** válasza:
68%
Én adnék neki, egy kis almalétől nem lesz semmi baja. Reszeld le az almát és nyomd ki a levét.
2010. márc. 1. 17:45
 6/23 anonim ***** válasza:
68%
Az, hogy mit mikortól lehet adni, csak egy körülbelüli adat, minden gyerek más. Ha a kisfiadnak ízlik az alma, nyugodtan adj neki pépesítve. Persze ne fél kiló almát küldj le az első alkalommal. Én 7 hónapos voltam, amikor elszopogattam majdnem egy fél szál kolbászt. Valahogy megkaparintottam, és ha el akarták venni az előírásokra sokat adó elsőgyerekes szüleim, ordítottam. Nagymamám védett meg. Épen és egészségesen felnőttem.:)
2010. márc. 1. 17:50
 7/23 anonim ***** válasza:
68%

Nyugodt szívvel adhatsz neki.Én is adom már a fiamnak sőt már többféle levet is iszik.És holnap eszünk elsőnek répát.

15 hetes anyukája

2010. márc. 1. 18:00
 8/23 anonim ***** válasza:
54%
Az én fiam 2,5 hónapos volt,mikor legelőször kóstoltattam vele az alma levét.Adj neki nyugodtan egy pár kanálkával
2010. márc. 1. 18:02
 9/23 anonim ***** válasza:
50%

csak kíváncsiság, ha szöget ennél, az is kellen neki:-))

Szerintem még ne adj, főleg ha van tejed.

2010. márc. 1. 18:08
 10/23 anonim ***** válasza:
49%
Tápszeres 3.5 hós babám 1.5 hós korától issza az almát, 2.5 korától az almapépet eszi. Mostanra kiváltottam egy étkezést főzelékkel. Orvosi javaslatra kezdtem el. Babám köszöni jól van. Ő 4200 grammal született, most 6600g.
2010. márc. 1. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!