Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Betöltött 3 hónapos kisfiam...

Betöltött 3 hónapos kisfiam megnyalt egy darabka almát. Azóta teljesen fel van spanolva, kérne még! Ne engedjem?

Figyelt kérdés
Kíváncsi voltam a reakciójára, de túlságosan is bejött neki. Hatalmasra nyitott szemekkel várta a következő adagot, teljesen ki volt virulva! 3800 grammal született, most 7 és fél kiló. Jó husiban van, erős, testes baba. Nincs még felkészülve rá a gyomra, ugye? Vagy igen?
2010. márc. 1. 17:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a lepontozást.

Csak jótanácsként írtam, van 2 gyerekem.

Mindent a szájukba veszenk, ennyi idősen még nem tudja, hogy te eszel.

3 hónaposan teljesen felsleges az alma és igen nincs r á felkészülve agyomra.

Ez nem súlyfüggő, hanem idő.

A kisebbik gyerekem 1 éves, kb 4 hónapos kora óta mindent kinéz a kezünkből, lehet az kaja, vagy nem kaja, ami nem nála van, az kell neki, mégsem adtam neki emiatt hamarabb szilárd kaját.

18:08-as voltam

2010. márc. 1. 22:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
"Körülbelül 10 évvel ezelőttig valóban 3 hónapos kortól már bevezettük a főzeléket a tápszerek nem kielégítő minősége és az anyák nem túl nagy szoptatási kedve miatt. Ez azonban az utóbbi években alaposan megváltozott, ezért dolgoztak ki egy új táplálási ajánlást a szakemberek. Ha a csecsemő csak anyatejet kap, szemben a korábbi tanáccsal, 6 hónapos korban adunk először főzeléket a babának. Az 5. hónapban már ajánlatos fokozatosan bevezetni a gyümölcsöt (lé, majd pép). Ha a kicsi vegyesen táplált (anyatejet+tápszert), vagy már csak tápszert kap, mindezeket egy hónappal korábban kezdjük. 3 hónapos korban a babának elsősorban anyatejre és ha szükséges, az azt pótló tápszerre van szüksége. Ezek a tápszerek lényegesen jobb minőségűek, mint akár a 10 évvel ezelőttiek, tehát nem törekszünk ilyen korán (4-5 ) hónapos kor előtt ennek kiváltására. Ahogy Ön is észlelte, a pici csecsemő ezzel lakik jól, ezt emészti jól, ettől fejlődik jól a csecsemőkor első felében. Persze ennél is ideálisabb az anyatejes táplálás"
2010. márc. 1. 22:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden választ! Akkor én kipróbálnám nála, ha már a többség erre "szavaz". MINDENKINEK köszi! :)
2010. márc. 2. 08:48
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

Azért mer erra szvaztak, attól még nem egészséges, elég sok hülyeséget írtak.

Ezzel csak a tejed fog csökkeni, de ha el akarod válsztani, akkor rajta:-((

2010. márc. 3. 08:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Ki beszél elválasztásról??? Istenem...
2010. márc. 4. 14:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkezded ahozzátplálást, akoor valamilyen szintem kevesebbet fog szopni, erről beszéltam.

Elég szomorú, hogy ilyen sokan ennyi hülyeséget írtak.

2010. márc. 5. 09:19
 17/23 anonim ***** válasza:
49%

Jézusom utolsó!

Te írtad itt a legnagyobb baromságot.

Azért mert csak ad neki egy keveset nem azt jelenti hogy nem akarja,vagy nem fogja szoptatni.Elválasztásról meg végképp nem beszélt senki.Egy kevéske nem fog a szopi és a kaja rovására menni!!!!!!

2010. márc. 5. 10:22
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem az akasztott ki, hogy ilyen baromsáágokat mondtak, hohy 3 hónaposan nyugodtan adjon kei almát.

utolsó

2010. márc. 5. 10:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan jártam, 3 és fél hónapos volt a kislányom (tápszeres), mikor először megkóstoltattam vele az almát (pépesítve), abból sem kóstoltatás lett, mert elsőre kb 30 ml-t megevett, nem tudtam vele mit csinálni, sírt érte, és kénytelen voltam elkezdeni onantól tényleg a hozzátáplálást, meg tápszert is kellett váltani, mert nem kellett neki a HA-s...

Nem tudom, mért kell lehülyézni a másikat sokaknak, úgy csináltok, mintha töltött káposztát, vagy pörköltet adott volna a babájának... Azért van különbség.

És attól, hogy kap pl almát mondjuk 2 étkezés KÖZÖTT, még ugyanúgy megmarad az anyatej...

2010. ápr. 11. 01:36
 20/23 anonim ***** válasza:

kedves utolsó:

A tied tápszeres volt, a kérdezőé meg csak anyatejes, ez azért különbbség.

2010. ápr. 12. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!