Betöltött 3 hónapos kisfiam megnyalt egy darabka almát. Azóta teljesen fel van spanolva, kérne még! Ne engedjem?
Köszi a lepontozást.
Csak jótanácsként írtam, van 2 gyerekem.
Mindent a szájukba veszenk, ennyi idősen még nem tudja, hogy te eszel.
3 hónaposan teljesen felsleges az alma és igen nincs r á felkészülve agyomra.
Ez nem súlyfüggő, hanem idő.
A kisebbik gyerekem 1 éves, kb 4 hónapos kora óta mindent kinéz a kezünkből, lehet az kaja, vagy nem kaja, ami nem nála van, az kell neki, mégsem adtam neki emiatt hamarabb szilárd kaját.
18:08-as voltam
Azért mer erra szvaztak, attól még nem egészséges, elég sok hülyeséget írtak.
Ezzel csak a tejed fog csökkeni, de ha el akarod válsztani, akkor rajta:-((
Ha elkezded ahozzátplálást, akoor valamilyen szintem kevesebbet fog szopni, erről beszéltam.
Elég szomorú, hogy ilyen sokan ennyi hülyeséget írtak.
Jézusom utolsó!
Te írtad itt a legnagyobb baromságot.
Azért mert csak ad neki egy keveset nem azt jelenti hogy nem akarja,vagy nem fogja szoptatni.Elválasztásról meg végképp nem beszélt senki.Egy kevéske nem fog a szopi és a kaja rovására menni!!!!!!
Engem az akasztott ki, hogy ilyen baromsáágokat mondtak, hohy 3 hónaposan nyugodtan adjon kei almát.
utolsó
Én is hasonlóan jártam, 3 és fél hónapos volt a kislányom (tápszeres), mikor először megkóstoltattam vele az almát (pépesítve), abból sem kóstoltatás lett, mert elsőre kb 30 ml-t megevett, nem tudtam vele mit csinálni, sírt érte, és kénytelen voltam elkezdeni onantól tényleg a hozzátáplálást, meg tápszert is kellett váltani, mert nem kellett neki a HA-s...
Nem tudom, mért kell lehülyézni a másikat sokaknak, úgy csináltok, mintha töltött káposztát, vagy pörköltet adott volna a babájának... Azért van különbség.
És attól, hogy kap pl almát mondjuk 2 étkezés KÖZÖTT, még ugyanúgy megmarad az anyatej...
kedves utolsó:
A tied tápszeres volt, a kérdezőé meg csak anyatejes, ez azért különbbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!