Betöltött 3 hónapos kisfiam megnyalt egy darabka almát. Azóta teljesen fel van spanolva, kérne még! Ne engedjem?
Figyelt kérdés
Kíváncsi voltam a reakciójára, de túlságosan is bejött neki. Hatalmasra nyitott szemekkel várta a következő adagot, teljesen ki volt virulva! 3800 grammal született, most 7 és fél kiló. Jó husiban van, erős, testes baba. Nincs még felkészülve rá a gyomra, ugye? Vagy igen?2010. márc. 1. 17:38
21/23 anonim válasza:
Ja, ha tápszeres, akkor már nem is igazi baba, biztos más az összetétele a gyereknek.
Olyan okosak 1esek...
22/23 anonim válasza:
Nem erre gondoltam, hanem, arra, hogy ha szerencsés és van teje, akkor kár elrontani az egészet.
Nem tudom mit kell ezen megsértődni.
Egyébként 3,5 hós tápszeres babábak SEM adnék almát.
23/23 anonim válasza:
Nem megsértődtem, de a gyerek összetétele nem változik attól, hogy tápszeres vagy anyatejes.
Az enyém kb 3 hóig kapta az anyatejet is, mert akkor még volt valamennyim.
Muszáj voltam elkezdeni a hozzátáplálást, az almát találtam a legsemlegesebbnek, NEM ette a tápszert (nem 1 félét próbáltunk), elutasította, nem tudom, mit kellett volna adnom neki.
Na mind1, nem rólunk van szó, nem én nyitottam a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!