Csaladi kavalkad.3 honapos a kisfiam, hogy engedjem igy a nagyszulokhoz?
Figyelt kérdés
A parom edesanyja az en edesapam felesege...nincs ver rokonsag koztunk, marmint a parommal. Apukammal a leheto legjobb a viszonyunk, mindig is apas voltam, imadom. Viszont anyosomat finoman szolva nem kedvelem. Allandoan okoskodik, mindent jobban tud, beleszol a nevelesbe. A hatam mogott befeketit engem..meg jo, hogy a parom mellettem van. Mit tegyek? ne vigyem oda a kisfiam? Es mi lesz apukammal? Hisz egyutt laknak....2009. máj. 7. 17:11
1/1 anonim válasza:
Nagy szerencséd, hogy a párod melletted van!!!!!Én biztos hogy elvinném és megmutatnám, hogyha a gyerekekkel vmit csinálni kell akkor én vagyok a főnök.Meghallgatnám amit mond, ne az legyen hogy még csak meg sem hallgatod!!Így feketíteni nem tud, hiszen apud is látja hogy ,,figyelsz".De felvilágosítanám (finoman, ha kell többször, minden alkalommal)hogy az én gyerekem így szereti vagy így szokta meg vagy te úgy gondolod...)És ha még azt is látja hogy a párod is úgy csinálja ahogy te akarod szép lassan leszokik!!Hidd el tapasztalat!!!Apus meg örül hogy olyan férjed van aki együtt működik veled!
Remélem nem voltam nagyon zavaros!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!